Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαBentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner

Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner

Η Bentley Motors ανακοίνωσε τη νέα Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner που έχει ως πηγή έμπνευσης τα υπερπολυτελή γιοτ. To ειδικό τμήμα Mulliner δημιούργησε την απόλυτη έκδοση της Continental GT Convertible σε συνεργασία με την Princess Yachts, μία βρετανική εταιρία εξειδικευμένη στη σχεδίαση γιοτ.

Συνδυάζοντας το διάφανο με το καθαρό η Galene Edition by Mulliner ξεχωρίζει με τα λαμπερά χρώματά της Glacier White και Sequin Blue, όταν στο εσωτερικό κυριαρχεί ο αέρας μίας πολυτελούς θαλαμηγού, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο το lifestyle των γιοτ με την ανοιχτή convertible απόλαυση.

Κινητήρια δύναμη είναι ο αναβαθμισμένος V8 4.0 κινητήρας που με διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει 507 PS και 660 Nm, ενώ η υπέρ-ποιοτική αναδιπλούμενη οροφή των τεσσάρων επενδύσεων διασφαλίζει ανεπηρέαστο το περιβάλλον για τους επιβάτες όπως και στις κουπέ Continental GT.

Bentley Continental GT designed by the Ocean

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner αιχμαλωτίζει τoν ελκυστικό ιριδισμό των κρυστάλλινων νερών. Το βασικό χρώμα Glacier White συνδυάζεται πολύ αρμονικά  με το διακριτικό Sequin Blue που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, μία λεπτομέρεια που υπογραμμίζει την κομψότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Μία σκούρα μπλε οροφή και οι αστραφτερές Propeller ζάντες 21 ιντσών συμπληρώνουν το στίγμα της Galene Edition.

Εμπνευσμένο από τα γιοτ, υλοποιημένο από τη Mulliner

O διάκοσμος της Bentley Continental GT Convertible Galene Edition αποδίδει φόρο τιμής στην κλασική ναυσιπλοΐα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα χειροποίητα υλικά και μοναδικές λεπτομέρειες που συνδέουν ένα γιοτ με τα αυτοκίνητα Bentley.

Bentley Continental GT Convertible autoholix pic03Οι δερμάτινες επενδύσεις Linen και Portland των καθισμάτων διακοσμούνται από τις χειροποίητες ραφές Camel, ενώ τα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες είναι στις αποχρώσεις Linen, Portland και Brunel. Ο ίδιος συνδυασμός ντύνει το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα υποβραχιόνια, ενώ το τιμόνι είναι σε Linen και Brunel με ολική ραφή Camel.

Το εξωτερικό χρώμα Glacier White βρίσκει απήχηση και στο εσωτερικό, όπως στο ντουλαπάκι και στο ταμπλό, όπου υπάρχει μία έξοχη απεικόνιση ενός σούπερ γιοτ δημιουργημένη από το χέρι του Jaume Vilardell. Επίσης, φιγουράρει και στο ρολόι που διαθέτει η Galene Edition δημιουργώντας μία υπέρ-πολυτελή και φωτεινή ατμόσφαιρα.

Pinstripe Walnut για την Galene Edition

Εμπνευσμένη από την διαχρονική σοφιστικέ σχεδίαση των γιοτ, η Mulliner δημιούργησε ένα νέο υλικό φινιρίσματος για την Galene Edition. Πρόκειται για το Pinstripe Walnut το οποίο προσδίδει ένα πιο αυθεντικό και φυσικό φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και στο ντουλαπάκι. Επιπρόσθετα το Pinstripe Walnut φινίρισμα ενισχύει σε διάφορα σημεία την κομψότητα της Galene Edition που θα παραχθεί σε μόλις 30 «αντίτυπα» για όλο τον κόσμο!

Πηγή: Bentley

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο