Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔοκιμεςThe Outlaws (Περισσότερα από 2,000 c.c)Subaru Impreza WRX 2.5 (MY 2007). Test & Video.-Test Drive

Subaru Impreza WRX 2.5 (MY 2007). Test & Video.-Test Drive

Εάν ψάχνετε για ομορφιά, ελκυστικό design, άπλετους χώρους, χλιδή, 47 αερόσακους, οικονομία μέσα στην πόλη και τέτοιου είδους χαζομάρες.. σας προτείνω να σταματήστε τώρα να διαβάζετε αυτό το άρθρο γιατί απλά δεν σας ενδιαφέρει! Αυτά που θα ακολουθήσουν δεν έχουν γραφτεί για εσάς…

Ακόμα εδώ είστε? Ωραία λοιπόν, τώρα που ξεφορτωθήκαμε τους ξενέρωτους -που αγοράζουν αυτοκίνητο με κριτήριο την κοινωνική τους καταξίωση- και μείναμε εμείς που αξιολογούμε τα αυτοκίνητα με απόλυτα κριτήρια, θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γιατί νοιώθω ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα από τα καλύτερα οχήματα που κυλούν τις ρόδες τους στον πλανήτη μας.

Καταρχήν πρέπει να πω ότι φυσικά θαυμάζω και θεωρώ τις Ferrari, τις Porsche και τις Μ3/5/6 της BMW απόλυτα καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά με τα χρήματα που αυτές κοστίζουν, ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία πολύ μακριά ακόμα και από τα όνειρα μου. Αν είχα τόσα χρήματα θα σκεφτόμουν σοβαρά αντί να αγοράσω μια τέτοια κυρία να πάρω ένα διαμέρισμα!

Subaru Impreza WRX 2.5

Το Subaru Impreza WRX 2.5 από την άλλη αποτελεί την πιο συμφέρουσα πρόταση για εκείνους που επιθυμούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο replica των θρυλικών αγωνιστικών του WRC. Με λιγότερα από €40,000 –δηλαδή με €12,000 λιγότερα από το απόλυτο εργαλείο της ίδιας εταιρείας που έχει το λογότυπο STI στο όνομα του- ο εραστής της γρήγορης οδήγησης μπορεί να ζήσει μοναδικές στιγμές κρατώντας στα χέρια του ένα δερμάτινο τιμόνι με τα ασημένια αστερία της Subaru να ξεκουράζονται σε μπλε φόντο στο κέντρο του τιμονιού.

Design/ Εξωτερικό

Σαν μπόνους αγοράζοντας το Subaru Impreza WRX ο τυχερός ιδιοκτήτης παίρνει την μοναδική ευχαρίστηση να οδηγεί βλέποντας σε πρώτο πλάνο την τεράστια μπούκα του intercooler που δεσπόζει στο κέντρο του συνθετικού καπό. Αυτή η εισαγωγή για την ψύξη του συμπιεσμένου αέρα είναι που κάνει τους φίλους της Subaru να πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ωραία αυτοκίνητα της αγοράς. Υπάρχει ομορφιά στην αγριάδα και όταν μάλιστα αυτή η αγριάδα προκύπτει από πρακτικούς λόγους τότε όσοι ξέρουν υποκλινονται.Subaru Impreza WRX 2.5 pic11

Εάν διαφωνείτε με αυτό σταματήστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο γιατί -όπως σας είπα και πιο πριν αλλά δεν με πιστέψατε- το άρθρο και το αυτοκίνητο δεν απευθύνεται σε εσάς!

Η εμφάνιση του Subaru Impreza WRX μαγνητίζει το βλέμμα των ανθρώπων που αγαπούν την τεχνολογία της αυτοκίνησης, τρομάζει εκείνους που δεν γνωρίζουν και καταφέρνει να διώξει μακριά του όλους τους άσχετους και τους δήθεν που απλά έχουν τα λεφτά να αγοράσουν ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Εκείνοι που δεν ξέρουν θα σκεφτούν αμέσως ότι με τόσα χρήματα αγοράζεις μια αστραφτερή Mercedes -που εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία στο κυνήγι των δεσποινίδων που κυκλοφορούν στα καφέ των Β. Προαστίων ψάχνοντας για lifetime sponsorship!

 

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το Subaru Impreza WRX στον τομέα «κοιτάτε με είμαι η νύφη/γαμπρός των ονείρων σας» βαθμολογείται με εξαιρετικά χαμηλό βαθμό-κοντά στο μηδέν… Ευτυχώς δηλαδή…

«Ξουτ-Ξουτ» απ’εδώ λοιπόν!

..τώρα που μείναμε μόνοι

Τώρα που διώξαμε και τους τελευταίους περίεργους και μείναμε πραγματικά εμείς και εμείς, ας μιλήσουμε για οδήγηση. Κάθεσαι λοιπόν στο bucket κάθισμα με την άψογή ρύθμιση προς όλες τις κατευθύνσεις και με την βοήθεια του επίσης ρυθμιζόμενου τιμονιού βρίσκεις την τέλεια θέση που απαιτείται για να οδηγήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο όπως του αρμόζει.

Εσωτερικό/ Χώροι

Το ταμπλό και εσωτερικός διάκοσμος θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερος, αλλά έτσι για την ιστορία τίποτα –μα τίποτα δεν τρίζει.Subaru Impreza WRX 2.5 pic13 Ποιος νοιάζεται όμως για τέτοιες χαζομάρες? Βάζεις το κλειδί στον φωτιζόμενο διακόπτη της μίζας (κάτι που είναι πολύ πρακτικό αλλά δεν μας ενδιαφέρει και πολύ) και ξεκινάς τον μοναδικό δεκαεξαβάλβιδο επίπεδο κινητήρα με υπερσυμπιεστή που παράγεται αυτή την στιγμή στον κόσμο(κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ!!).

O Κινητήρας είναι Boxer!

Οι επίπεδοι κινητήρες είναι πιο βαριοί, με περισσότερες τριβές ενώ ταυτόχρονα είναι πιο πολύπλοκοι από τους εν σειρά τετρακύλινδρους κινητήρες του ανταγωνισμού- αφού χρειάζονται δύο μπλοκ, δύο καπάκια και 4 εκκεντροφόροι για να λειτουργήσουν. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένη κατανάλωση και κόστος κατασκευής. Από την άλλη πλευρά όμως η ομαλή και χωρίς κραδασμούς λειτουργία, το μικρό ύψος τους και κυρίως το χαμηλό κέντρο βάρους τους κάνει ιδανικούς για τα σπορ αυτοκίνητα.

Τέτοιούς κινητήρες σήμερα θα τους βρείτε κάτω από το καπό των αγέραστων Porsche 911 και φυσικά σε όλα τα μοντέλα της Subaru – και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας! Γιατί μόλις αυτό το κόσμημα αρχίσει να λειτουργεί ορκίζεσαι ότι θα πλήρωνες και τα διπλά χρήματα για να το έχεις.

Το Subaru Impreza WRX διατίθεται με ένα νέο ισχυρότερο κινητήρα 2,5 λίτρων ο οποίος με την βοήθεια 4 εκκεντροφόρων, 16 βαλβίδων με σύστημα μεταβλητού χρονισμού (AVCS) και ενός Turbo με intercooler αποδίδει …χαλαρά στις 5,600 στροφές 230 ίππους και 320 Νm ροπής στις 3,600 στροφές. Ο ίδιος κινητήρας κινεί χωρίς προβλήματα και το Forester 2,5 ΧΤ οπότε και η παροιμιώδης αξιοπιστία του θεωρεSubaru Impreza WRX 2.5 pic14ίται δεδομένη.

Η πολλαπλή εισαγωγής διαθέτει ισομεγέθης αυλούς για τον κάθε κύλινδρο, ενώ το «χταπόδι» 4-2-1 στην εξαγωγή φροντίζει και αυτό με την σειρά του ίσο μήκος αλλά και ίσου παλμού καυσαέρια. Είναι γνωστό ότι ο κινητήρας αυτός με λίγο διαφορετικό προγραμματισμό στην μονάδα διαχείρισης καύσιμου μπορεί άνετα και κυρίως πολύ φτηνά και αξιόπιστα να αποδώσει 20% μεγαλύτερη ιπποδύναμη- έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Κιβώτιο ταχυτήτων…(eeehhh, but who cares!)

Μετά από τον κινητήρα διαμάντι ακολουθεί ένα κιβώτιο πέντε σχέσεων με αρκετά πυκνή κλιμάκωση- αλλά δυστυχώς με μια λαστιχένια αίσθηση και με μεγάλες διαδρομές στον μοχλό του. Εξαιτίας του επιλογέα βρέθηκα αρκετές φορές εκτεθειμένη όταν σε κατέβασμα από τρίτη σε δεύτερη μέσα σε στροφή η ταχύτητα είτε «κόλλαγε» και δεν άλλαζε- οπότε αναγκαζόμουν να στρίψω με τρίτη, είτε ακόμα χειρότερα δεν κούμπωνε ποτέ η δεύτερη-οπότε για τουλάχιστον μια στροφή έστριψα χωρίς ταχύτητα-κάτι που ήταν μάλλον επικίνδυνο.

Εδώ οφείλω να πω ότι το αυτοκίνητο της δοκιμής είχε 30,000 χιλιόμετρα και είχε υποφέρει τα πάνδεινα στα χεριά κάποιων φιλόδοξων παγκόσμιων πρωταθλητών/ δημοσιογράφων που είχαν φροντίσει να του πιούν το αίμα με καλαμάκι! Οπότε το σχόλιο για το κιβώτιο ίσως να μην ισχύει σε ένα άλλο αυτοκίνητο…

Μετάδοση

Στη συνεχεία η δύναμη περνάει σε ένα συνεκτικό διαφορικό που μοιράζει την δύναμη στο εμπρός και στο πίσω περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό τα οποία αναλαμβάνουν να την περάσουν στον δρόμο. Αυτό το έργο είναι αρκετά εύκολο για μια τόσο καλή και πραγματική τετρακίνηση που έχει προέλθει από τη αγωνιστική εμπειρία του Ιάπωνα κατασκευαστή στο ΠΠΡ. Η ελκτική πρόσφυση είναι κορυφαία και σε συνδυασμό με το σετάρισμα της ανάρτησης επιτρέπουν στο WRX να κινείται στις στροφές με εξωπραγματικές ταχύτητες.

Ανάρτηση-Τιμόνι

Η ανάρτηση χωρίς να είναι χαλαρή χαρακτηρίζεται- για τον τύπο του αυτοκινήτου άνετη, και μπορεί να κινηθεί στους γεμάτους λακκούβες δρόμους της χώρας μας χωρίς προβλήματα. Η ανάρτηση του Subaru Impreza WRX καταφέρνει να βρει την χρυσή τομή μεταξύ της σπορ και καθημερινής οδήγησης σε αντίθεση με εκείνη της πιο εξελιγμένης έκδοσης STI που αδιαφορεί για την άνεση και εστιάζει στην γρήγορη οδήγηση- με τις ανάλογες βέβαια επιδόσεις.

Το τιμόνι έχει μια πολύ γρήγορη κρεμαγίερα και παρέχει την αίσθηση που χρειάζεται κανείς για να οδηγήσει γρήγορα ανεξάρτητα από την επιφάνεια πάνω στην όποια πατούν οι ρόδες. Στεγνό, νερό ή χιόνι …»ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει».

Οδηγώντας το Subaru Impreza WRX

Με το που μπήκα στο Subaru Impreza WRX –μια χειμωνιάτικη Τρίτη του 2007, δεν έπαψα να χαμογελώ από τις δυνατότητες αυτού του αυτοκινήτου που κατάφερε να με παρασύρει στον κόσμο του από την πρώτη μας επαφή. Δεν έβλεπα την ώρα να έρθει το Σαββατοκύριακο για να φύγω για μια εκδρομή στο Καρπενήσι προκειμένου να χαρώ ένα διήμερο μαζί με αυτό το αριστούργημα.

Στον αυτοκινητόδρομο

Στην Εθνική οδό το Subaru Impreza WRX είναι ευθύβολο, αδιαφορεί για τους πλευρικούς ανέμους και είναι ήσυχο και απόλυτα ασφαλές. Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι απουσιάζουν και το αυτοκίνητο ταξίδευε με 170 και 3500 στροφές- με τον boxer να γουργουρίζει σαν γατί στην αγκαλιά μου.

Το μόνο που ακούγεται στο ταξίδι και διακόπτει την απόλυτη χαλαρότητα που επικρατεί στο εσωτερικό, είναι ο θόρυβος από τα διαφορικά που υπενθυμίζει στον οδηγό ότι χειρίζεται μια μηχανή που είναι φτιαγμένη για άλλες-όχι χαλαρές στιγμές. Εμένα μου άρεσε πάντως! Στο ταξίδι με δυσαρέστησε η πραγματικά αυξημένη κατανάλωση-περίπου 14-15 λίτρα/100 και τα ανεπαρκή φώτα xenon τα οποία δεν φωτίζουν αρκετά μακριά. Αλλά δεν πειράζει!

“σε ενδιαφέρουσα”… στο Καρπενήσι!

Την επόμενη ημέρα ξεκινήσαμε για μια μικρή εκδρομή από το Καρπενήσι προς το Αγρίνιο- από τον δρόμο που μας περνά από το φράγμα της Επισκοπής. Subaru Impreza WRX 2.5 pic17Μοναδική διαδρομή χαραγμένη μέσα στο βουνό με κλειστές στροφές καταπράσινα έλατα και απεριόριστη θέα..

Θελήσαμε να ξεκινήσουμε ήρεμα και να κατηφορίσουμε με εκδρομικό ρυθμό προς το φράγμα… αλλά δεν τα καταφέραμε να συνεχίσουμε με το χαλαρό ρυθμό που απαιτούσε η ομορφιά του τοπίου!

Χρειάστηκαν δύο τρείς δυο- τρεις στροφές και ασυναίσθητα ξεκίνησα να οδηγώ με ένα ρυθμό που πώς να το πω…δεν ταιριάζει σε μια έγκυο γυναίκα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της-όπως είμαι εγώ.

Φτιαγμένο από Μηχανικούς (όχι από λογιστές)!

Το αγοράκι που έχω στην κοιλία μου μαζί με τον πατέρα του καθίσανε αμίλητοι για πάνω από μισή ώρα απολαμβάνοντας(???) το αποτέλεσμα που πετυχαίνει το προϊόν μιας αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία δεν διοικείται από λογιστές και επικοινωνιολόγους- αλλά από πωρωμένους μηχανικούς. Στο πάτημα του γκαζιού το σώμα καρφώνεται στο κάθισμα καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας ίππος που να χάνεται σε χαζοσπιναρίσματα στην έξοδο.

Ροπή και δύναμη παντού-και όμως τελικά αυτή η τετρακίνηση είναι πιο δυνατή από τον πανίσχυρο κινητήρα. Σε αυτή την σφικτή διαδρομή με την καλή άσφαλτο, τις επαναλαμβανόμενες στροφές και τις κατηφορικές φουρκέτες, το αυτοκίνητο σε παρασύρει και σε κάνει να περνάς σε άλλη διάσταση. Το κιβώτιο με τις μεγάλες διαδρομές και την ασάφεια στον επιλογέα σώζεται από την πυκνή κλιμάκωση των σχέσεων εκτοξεύοντας το αυτοκίνητο από την μια στροφή στην άλλη.

Οδηγώντας με γραμμές

Όσο το οδηγούσα «καθαρά» και με γραμμές το αυτοκίνητο ήταν άψογο και απόλυτα ασφαλές για κάθε οδηγό . Με αυτό τον τρόπο οδήγησης ακόμα και ένας μέτριος οδηγός θα κινηθεί με ταχύτητες που θα τον κάνουν να τρίβει τα μάτια του. Τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει και τα φρένα και ο κινητήρας συνεργάζονται άψογα χαράζοντας χαμόγελα στους επιβαίνοντες.

Κάποιο άλλο αυτοκίνητο τύπου GTI (είναι να απορεί κανείς πως κατά καιρούς συγκρίνουν το αυτοκίνητο αυτό με άλλα πιο καθως πρέπει κατασκευές όπως τα διάφορα S3 ) θα πρέπει να έχει ένα πάρα πολύ ικανό οδηγό για να κρατήσει τον ρυθμό του Subaru ακόμα και εάν στο τιμόνι του έχει ένα μέτριο οδηγό.

To Subaru Impreza WRX στα «στροφιλίκια» κλέβει εκκλησίες ακόμα και όταν οδηγείται με καθαρές γραμμές- τόσο στημένο είναι το πλαίσιο και οι αναρτήσεις του.Subaru Impreza WRX 2.5 pic18

..μέ τις πόρτες

Και αν με ρωτήσετε: μα καλά, τελειώνει στην οδήγηση με γραμμές η οδήγηση του Impreza? Η απάντηση είναι: «Μα φυσικά όχι»! Βλέπετε εκεί που τα κοινά αυτοκίνητα αρχίζουν να τρομάζουν τον οδηγό τους τα Impreza και EVO αρχίζουν να λειτουργούν.

Αυτό που πρέπει να ξέρει φυσικά ο υποψήφιος ραλίστας είναι ότι στο WRX τα όρια του πλαισίου βρίσκονται αρκετά πάνω από τα όρια του μέσου, ή και του καλού οδηγού για αυτό θέλει προσοχή, αυτοσυγκέντρωση- και κυρίως σεβασμό τους νόμους του Νεύτωνα. Γιατί για να αρχίσει να πηγαίνει με το πλάι και να πλασάρεται στις στροφές αυτό το αυτοκίνητο, απαιτείται να κινηθείς με πολύ υψηλές ταχύτητες πριν, μέσα και στην έξοδο της στροφής. Μιλάμε για πολύ γρήγορα…

Αν θέλεις να το πας «όσο πάει» θα πρέπει να συνδυάσεις την οδήγηση με το γλίστρημα στο πλάι με τις αγωνιστικές γραμμές της καθαρής οδήγησης κάτι που πρέπει να σας πω είναι αρκετά δύσκολο.

Φρένα!!

Προσωπικά αυτό το κατάφερα μετά από αρκετή προπόνηση και όταν αυτό συνέβη μετά από λίγο σταμάτησα γιατί ο συνοδηγός μου χλώμιασε, το μωρό μέσα στην κοιλία μου παραπονιόταν και κυρίως… μου τελείωσαν τα φρένα! Εάν ήμουν μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο είναι σίγουρο ότι θα συνέχιζα να οδηγώ με αυτό τον ρυθμό για λίγο ακόμα γιατί το αυτοκίνητο βρισκόταν υπό πλήρη έλεγχο, αλλά ακόμα και τότε μετά από λίγο θα με πρόδιδαν τα φρένα που δεν είναι φτιαγμένα για αγωνιστικούς ρυθμούς…

Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτούς τους ρυθμούς- και επειδή το αυτοκίνητο δεν έχει όσο γκάζι χρειάζεται για να πλασαριστεί, πρέπει να φρενάρεις την τελευταία στιγμή και να ξεκινήσεις το πλασάρισμα με πατημένα α φρένα και χωρίς να αφήσεις το γκάζι ούτε στιγμή(..τσιμπώντας και λίγο χειρόφρενο!). Εκείνη την στιγμή πριν την στροφή εκτός από την ταχύτητα του αυτοκινήτου ζητάς από τα φρένα να φρενάρουν και τους 230 ίππους, αφού φρενάρεις δυνατά με τέρμα γκάζι.

Όταν «σπάσει» η πρόσφυση στον πίσω άξονα, τότε αφήνεις το φρένο μέσα στην στροφή και…απογειώνεσαι με το γκάζι καρφωμένο στο πάτωμα! Σε αυτούς τους αντικοινωνικούς ρυθμούς είναι αλήθεια ότι τα φρένα κουράζονται και χάνουν την αποτελεσματικότητα τους αναγκάζοντας σε να κόψεις ρυθμό.Subaru Impreza WRX 2.5 pic230

…και πάλι με τις πόρτες

Είμαι σίγουρη ότι το Subaru Impreza WRX STI με το σύστημα κατανομής της ροπής στους δύο άξονες από τον οδηγό(DCCD), τα 280 άλογα και κυρίως με τις τεράστιες δαγκάνες της Brembo δεν θα έχει τέτοιου είδους προβλήματα…

Σε ότι αφορά το Subaru Impreza WRX τώρα μην ξεχαστείτε και αρχίσετε να πηγαίνετε συνέχεια «αεροπορία» γιατί οι ποινές που προβλέπουν οι νόμοι της φυσικής είναι πολύ αυστηρές- οπότε μάλλον αυτού του είδους η οδήγηση θα πρέπει-όταν γίνεται- να λαμβάνει χώρα μέσα στην ασφάλεια κάποιας πίστας.

Το Subaru Impreza WRXείναι ένα ειδικό αυτοκίνητο και θα πρέπει πριν επιχειρήσεις να το οδηγήσεις γρήγορα να μάθεις τα όρια των φρένων του, του πλαισίου του των ελαστικών του και κυρίως τα δικά σου…

Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή το «ανάποδο τιμόνι» όταν έρθει στην στροφή δεν θα έρθει για να σε διασκεδάσει στα 70-80 χλμ/ω όπως σε ένα RX8, αλλά στα 100-130, οπότε καταλαβαίνετε πόσο πολύ εύκολο να δείτε το “Game Over” στην οθόνη της ζωής σας! Όπως ξέρουμε… στην πραγματική ζωή έχουμε μόνο ένα «κανονάκι»….

…Κατανάλωση(who cares)

Ενθουσιάστηκα δεν το κρύβω-και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε … Μετά από το WRX μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να οδηγήσω καθημερινά αυτοκίνητα που δεν καταναλώνουν μέχρι και 25 λίτρα στα 100 χλμ-ναι τόσο μου έκαψε το άτιμο!!!- σε μια ορεινή διαδρομή και που δεν προκαλούν με το σχήμα τους στην πλατεία Κολωνακίου.

Εξελιγμένο από τους αγώνες

Η Subaru εξελίσσοντας διαρκώς το  Impreza WRX μέσα από τους αγώνες και αξιοποιώντας τις παρατηρήσεις των καταναλωτών της, έχει φτάσει το WRX σε ένα βαθμό ωριμότητας που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα είναι να οδηγείς το Subaru Impreza WRX STI (δείτε εδώ) ή ένα EVO ας πούμε. Υπομονή λοιπόν μέχρι να τα οδηγήσω-κάτι που σίγουρα θα συμβεί σε πίστα και .. αφού γεννήσω!!!

Χώροι (who cares..but still)

Το WRX από την άλλη πλευρά είναι ένα αυτοκίνητο που εάν δεν σας αφορά η κατανάλωση του θα μπορούσε να είναι το μοναδικό σας οικογενειακό αυτοκίνητο, αφού έχει φιλική συμπεριφορά, αξιοπιστία, χώρους για τέσσερις ενήλικες, 400 λίτρα(!!) χώρους αποσκευών και προσφέρεται στην εξευτελιστική για ένα τέτοιο προϊόν τιμή των €39,000(τότε, στην εποχή των παχέων αγελαδων- η τιμή μας φαινόταν λογική!). Subaru Impreza WRX 2.5 pic19

Μπορεί να μην είναι ότι πιο όμορφο έχετε δει-συμφωνώ, αλλά καλό είναι να ξέρετε ότι οι αλλαγές στην εμφάνιση που επέφερε αυτό το face lift δεν έγιναν έτσι από «γούστο», αλλά προέκυψαν για να βελτιώσουν ουσιαστικά την αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό θα μπορούσε να είναι πιο πολυτελές και το ρετρό ενσωματωμένο RadioCD/ κασετόφωνο(!!) που βρίσκεται στα διάφορα μοντέλα της εταιρείας από το 1998 θα μπορούσε να απουσίαζε, όμως αυτό είναι το τίμημα της ευτυχίας..

Αυστηρά -και μόνο για Γνώστες

Σε ότι αφορά ην εμφάνιση του WRX- εάν εσείς δεν την λατρεύετε όπως εγώ , δείτε το πράγμα κάπως έτσι: Εάν τα πίσω φώτα (που πως να το κάνουμε…είναι άσχημα) άρεσαν στον «βαμμένο- ξανθό πειρασμό» που ξημεροβραδιάζεται στα καφέ της πλατείας στην Πολιτεία- και ακούει στο όνομα «Τζίγγα Νυφογιάννη», τότε ο νεαρός «Ρούλης Χαλβάς»- αντί για AUDI/ Mercedes θα ζήταγε από τον μπαμπά να του αγοράσει και εκείνου ένα Subaru Impreza WRX για να την εντυπωσιάσει…

Και αυτό δεν θα το ήθελε ούτε ο Θεός!

 

Δεν με ευχαρίστησαν

  • Η εξωπραγματική κατανάλωση καυσίμου και το.. «ρετρό» ραδιοκασετόφωνο.
  • Το ασαφές κιβώτιο ταχυτήτων και τα φρένα που κουράζονταν στην σκληρή προς αγωνιστική χρήση

Θα μου μείνουν αξέχαστα

  • ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!

Ισμήνη Φαμπιάτου

Φωτογραφιές

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο