Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ Suzuki θα είναι χορηγός στο 2ο INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race

Η Suzuki θα είναι χορηγός στο 2ο INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race

Η Suzuki λοιπόν, θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του φετινού INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξοπλισμένα με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP θα συμμετέχουν υποστηρικτικά στη σπουδαία αυτή αθλητική οργάνωση ορεινού τρεξίματος, που είναι πιστοποιημένη από το International Trail Running Association (ΙTRA), και καλύπτει συνολική απόσταση 50,83 χιλιομέτρων σε υψόμετρο 2.190 m, περνώντας από τα χωριά Ελληνικό, Παλαιοχώρι, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι και Στεμνίτσα.

Είναι ακριβώς αυτή η ποικιλία διαφορετικών εδαφών, συνθηκών και απαιτήσεων, που καθιστά το VITARA καθώς και τα υπόλοιπα τετρακίνητα μοντέλα της Suzuki τα ιδανικά οχήματα υποστήριξης για τους διοργανωτές και τους αγωνιζόμενους, τα απόλυτα «εργαλεία», που μπορούν να ανταποκριθούν με άνεση και αξιοπιστία σε μια τέτοια πρόκληση. Γιατί, το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP προσφέρει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να συνεχίσεις την πορεία σου ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Να ξεπεράσεις τα όρια και να φύγεις προς νέες κατευθύνσεις. Να ζήσεις νέες εμπειρίες γεμάτες ενθουσιασμό.

Στο πλαίσιο μάλιστα της διοργάνωσης του 2ου INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. υποστηρίζοντας έμπρακτα το μότο “Way of Life!” της Suzuki, που μας καλεί να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας την περιπέτεια και την υγιεινή, γεμάτη εμπειρίες ζωή, προσέφερε μέσω Διαγωνισμού σε 10 τυχερούς τη δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα αγωνίσματα του αγώνα ορεινού τρεξίματος.

Ετοιμαστείτε και θα συναντηθούμε στα βουνά λοιπόν!

Πηγή: Suzuki Hellas

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο