Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΤα νέα μοντέλα της Opel

Τα νέα μοντέλα της Opel

Με το νέο δόγμα της “Το μέλλον ανήκει σε όλους”, η Opel πρόσφατα εντάχθηκε στον όμιλο PSA.

Opel IAA Frankfurt 2017 pic01Την παρέλαση της Opel στην έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης την ανοίγει το νέο Opel Grandland X, προϊόν συνεργασίας Opel και PSA, σχεδιασμένο κυριολεκτικά από λευκό φύλλο χαρτί. Με δυναμικές γραμμές, κορυφαίες τεχνολογίες, κλασικά χαρακτηριστικά SUV και άφθονους χώρους για μέχρι πέντε άτομα με τις αποσκευές τους, θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην ανερχόμενη κατηγορία SUV. Παγκόσμια πρεμιέρα Νο2, το νέο Insignia GSi με εξαιρετικά σπορ πλαίσιο, και Νο3, το νέο Insignia Country Tourer, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος, οι λάτρεις του εξατομικευμένου στυλ θα ενθουσιαστούν με τη νέα φιλοσοφία Opel Exclusive.

Μία νέα έκδοση Opel Astra CNG εκτίθεται για πρώτη φορά, με νέο κινητήρα 1.4L turbo και αποτελεί μία στιλάτη και ιδιαίτερα αποδοτική πρόταση.

opel pic01Opel Grandland X: Δυναμικό, συμπαγές SUV για μία ανερχόμενη αγορά

Σύγχρονες, δυναμικές γραμμές, μία μοντέρνα, εκτός δρόμου εμφάνιση και υπερυψωμένα καθίσματα με καλή σφαιρική ορατότητα, όπως αρμόζει σε ένα SUV, σε συνδυασμό με πλείστες νέες τεχνολογίες και άφθονους χώρους και άνεση για μέχρι πέντε επιβάτες  – αυτό είναι το νέο Opel Grandland X.

 

Opel Insignia GSi: Κομψό σπορ ‘εργαλείο’ για οδηγική απόλαυση με προοπτική

Κομψότερο, ακριβέστερο, ακόμα πιο αποδοτικό. Το νέο Opel Insignia GSi είναι ένα σπορ ‘εργαλείο’ για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Ένα αυτοκίνητο για τον οδηγό σε όλα τα είδη δρόμων. Το στάνταρ πλαίσιο FlexRide με πολύ δυναμικό σετάρισμα που προσαρμόζεται στο οδηγικό στυλ και τις επικρατούσες οδικές συνθήκες σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς και τα νέα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S σε ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο πρόσφυσης.

opel insignia ct pic01

Opel Insignia Country Tourer: Στιβαρό αμάξωμα, άνετο εσωτερικό

Το νέο Opel Insignia Country Tourer ολοκληρώνει την παρουσία του Insignia στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Μία ακόμα κορυφαία έκδοση της οικογένειας Insignia, προσελκύει με τη δική της ξεχωριστή γοητεία και στιβαρότητα αλλά και με το στυλ. Όσοι επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους την άσφαλτο, θα εκτιμήσουν τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm μαζί, το σύστημα τετρακίνησης με κατανομή ροπής Twinster και τη νέα πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων.

opel insignia ex pic01

Opel Exclusive: Κάντε το απόλυτα μοναδικό

Μετά την επίσημη ανακοίνωση την άνοιξη στη Γενεύη, η Έκθεση της Φρανκφούρτης έχει την τιμή να φιλοξενεί το πρώτο Insignia σε έκδοση Opel Exclusive. Η φιλοσοφία εξατομίκευσης επιτρέπει στους αγοραστές του Insignia να επιλέγουν ακριβώς την απόχρωση που θέλουν. Προς το παρόν διατίθενται 15 αποχρώσεις επιπλέον της στάνταρ γκάμας. Τους επόμενους μήνες η Opel θα προσφέρει απεριόριστο αριθμό επιλογών.

Opel Astra CNG: Ιδιαίτερα αποδοτικό bestseller

Πριν από δύο χρόνια, η τελευταία γενιά Astra έκανε το ντεμπούτο της στο IAA και λανσάρισε πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως οOpel Astra CNG pic 01ι προσαρμοζόμενοι προβολείς IntelliLux LED® matrix, στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων. Με προηγμένες τεχνολογίες, εξαιρετικά δυναμικό στυλ και κορυφαία άνεση, το πεντάθυρο Astra hatchback και το Sports Tourer station wagon έγιναν πραγματικά bestseller σε χρόνο μηδέν και απέσπασαν τον τίτλο του “ Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016” στην Ευρώπη.

Το Astra CNG κάνει την πρεμιέρα του στο φετινό IAA. Η νέα έκδοση φυσικού αερίου δεν είναι μόνον πιο αποδοτική, αλλά και πιο οικονομική αφού το CNG είναι οικονομικότερο από τη βενζίνη στη Γερμανία, λόγω των φοροαπαλλαγών που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση μέχρι το 2026. Ο 1.4L υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 81 kW/110 hp του Astra CNG είναι βελτιστοποιημένος για χρήση με φυσικό αέρα, βιοαέριο ή όποια αναλογία αυτών. Εάν η ποσότητα 19 kg (117.5 L) αερίου που περιέχεται σε δύο ρεζερβουάρ “Type 4” από ανθρακονήματα πέσει σε χαμηλά επίπεδα, ένα εφεδρικό ρεζερβουάρ βενζίνης 13.7-L εξασφαλίζει την συνέχιση του ταξιδιού στο Astra CNG, μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό με φυσικό αέριο.

Opel Vivaro Tourer: Άνετο, μεγάλο van για δουλειά και διακοπές

Τέλος, η Opel έχει προγραμματίσει το ντεμπούτο των νέων μεγάλων van του bestseller Vivaro, συμπεριλαμβανομένου του Vivaro Tourer. Πρόκειται για εξαιρετικά ευέλικτες και άνετες επιβατικές εκδόσεις. Για παράδειγμα, το Vivaro Tourer με περιστρεφόμενο πάγκο καθισμάτων ή ατομικά καθίσματα 2ης σειράς, με αντίστοιχη λειτουργία και αναδιπλούμενο τραπεζάκι, μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό και πρακτικό business lounge σε χρόνο μηδέν.

Πηγή: Opel

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο