Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήVideo LibrayΗ Margot Robbie ηγείται των νέων πιλοτικών προγραμμάτων αειφορίας της Nissan

Η Margot Robbie ηγείται των νέων πιλοτικών προγραμμάτων αειφορίας της Nissan

Nissan_sustainability_ pic0 Από τις επίπεδες οθόνες έως τα smartphones, και από τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για οικιακή χρήση έως τα έξυπνα αυτοκίνητα,  ο κόσμος χρειάζεται τον ηλεκτρισμό.  Παρόλα αυτά, περίπου 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν χωρίς πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, κάτι που όλοι μας θεωρούμε δεδομένο.  Για αυτό, η διάσημη  ηθοποιός Margot Robbie συνεργάζεται με τη Nissan, προκειμένου να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός φωτεινότερου, “ηλεκτρικού” μέλλοντος για όλους.

Κατά την πραγματοποίηση της τρίτης  ξεχωριστής εκδήλωσης Nissan Futures στο Όσλο της Νορβηγίας, η Margot ανήγγειλε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα βιωσιμότητας που στοχεύουν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan. Τα προγράμματα αυτά, στοχεύουν στους ζωτικούς τομείς της πρόσβασης στην ενέργεια και της ανακούφισης από καταστροφές.

Μάλιστα για να τους κινητοποιήσει, η Margot πρωταγωνιστεί σε μια νέα ταινία μικρού μήκους που μπορείτε να δείτε στο Video, ως Πρέσβειρα της Nissan στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

 

Τα τρία προγράμματα αειφορίας της Nissan θα επικεντρωθούν σε κοινότητες  που έχουν αποδεδειγμένη ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, θα γίνει αξιοποίηση της ισχύος των μπαταριών των ηλεκτροκίνητων οχημάτων με τους εξής τρόπους :

  • Ένα νέο σύστημα μικρο-δικτύων στην υποσαχάρια Αφρική, θα παρέχει μια βιώσιμη πηγή ενέργειας για τις τοπικές κοινότητες. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοικοί τους, θα έχουν καλύτερη πρόσβαση σε βασικές ανάγκες. όπως η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη.
  • Συνεργασία με δημοτικές αρχές στην Ευρώπη, για την εγκατάσταση του οικοσυστήματος των ηλεκτροκίνητων  οχημάτων της Nissan. Αυτό θα περιλαμβάνει τον εξοπλισμό ενός συμπλέγματος κατοικιών με ένα  σύστημα ηλιακής ενέργειας, όπως και με το Nissan xStorage, την τεχνολογία οχήματος-πλέγματος της φίρμας, αλλά και με ορισμένα νέα Nissan LEAF για κοινή χρήση.
  • Συνεργασία με οργανισμούς σε περιοχές που είναι πιθανότερο να επηρεαστούν από φυσικές καταστροφές, προκειμένου να βρεθούν τρόποι με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν οι άνθρωποι και οι τεχνολογίες της Nissan. Nissan_sustainability_ pic2Για παράδειγμα, ένα φορτηγό Nissan e-NV200 εξοπλισμένο με συστοιχίες μπαταριών θα χρησιμοποιηθεί ως κινητή, βιώσιμη εφεδρική πηγή ενέργειας για να διατηρήσει τη ομαλότητα στην ζωή των κατοίκων, σε περίπτωση μείζονος διακοπής ρεύματος.

Κάθε ένα από τα παραπάνω έργα θα δοκιμαστεί το 2018 και θα αξιολογηθεί προσεκτικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Όπου αποδειχθεί ότι η εφαρμογή ήταν επιτυχής, η Nissan θα προσπαθήσει να  διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες αυτού του προγράμματος.

Πηγή: Nissan

Save

Save

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο