Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝέα Toyota Century

Νέα Toyota Century

Η Toyota θα αποκαλύψει την τρίτη γενιά του Century στην Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 του Τόκιο στις 27 Οκτωβρίου. Η ναυαρχίδα της Toyota είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς έχει μήκος 5.335 χιλιοστά, πλάτος 1.930 χιλιοστών και ύψος 595 εκατοστά, με 3.090 mm μεταξόνιο.

 

Παρά την κλασική εμφάνιση, το 2018 Toyota Century είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες. Διαθέτει προβολείς LED, ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση, η Toyota Century picοποία σε συνδυασμό με τα καινούργια ελαστικά αυξάνουν την άνεση οδήγησης και μειώνουν τις δονήσεις του δρόμου, ενεργό σύστημα ελέγχου θορύβου, και εξοπλισμό υποβοήθησης του οδηγού Sense P καθώς και πολλά άλλες τεχνολογίες.

Έχοντας ένα μεταξόνιο 3 μέτρων το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο με πολλές ανέσεις, όπως δύο ξεχωριστά πίσω καθίσματα, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν μέσω ενός μεγάλου πίνακα LCD που βρίσκεται κεντρικό υποβραχιόνιο. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο σύστημα κλιματισμού και στο ηχητικό σύστημα 20 ηχείων.

Επιπλέον στο εσωτερικό μπορεί κανείς να βρει,  φως ανάγνωσης,  τραπέζι γραφής και ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ στα πίσω καθίσματα.

 

Στην καρδιά του νέου Toyota Century βρίσκεται ο Hybrid V8 κινητήρας 5.0 λίτρων – πιθανόν να σχετίζεται με τον κινητήρα της Lexus LS600h με τους 394 ίππους και τα 520 Nm ροπής – από την οικογένεια Toyota Hybrid System II. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδοθεί τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται ότι “επιδιώκει την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων στην κατηγορία της”

Πηγή: Toyota Europe

Save

Save

Save

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο