Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ Renault και η Dacia στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Η Renault και η Dacia στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Στα πλαίσια της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 τόσο η Renault, όσο και η Dacia θα δώσουν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά μοντέλων, τα οποία καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.Renault-Clio

Διαθέτοντας μία από τις νεότερες, αλλά και πιο ολοκληρωμένες γκάμες αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το GROUPE RENAULT, συνεχώς αναπτύσσει νέα μοντέλα και τεχνολογίες που δίνουν λύση στις αυξανόμενες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Σ’ αυτό το πλαίσιο, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 (11-19 Νοεμβρίου στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), οι Renault και Dacia παρουσιάζουν μια πλήρη γκάμα μοντέλων.

Η Renault, παράλληλα με τα δημοφιλή CLIO – CLIO SPORT TOURER, τη δυναμική γκάμα των Crossover με το νέο CAPTUR και το KADJAR, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο SCENIC, καθώς και μια πολύ ξεχωριστή, εμπνευσμένη από τις εικαστικές stepwayτέχνες, εκδοχή του TWINGO. Από το περίπτερο της Renault δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Renault Sport με το CLIO RS, αλλά και το MEGANE GT-Line.

Αντίστοιχα η Dacia, παρουσιάζει τρία μοντέλα με αυθεντικό crossover χαρακτήρα. Το ξεχωριστό SANDERO STEPWAY και το DUSTER, ένα από τα πιο ικανά οχήματα εντός και εκτός δρόμου, θα πλαισιώσει, το 7θεσιο LODGY STEPWAY, ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει τόσο  με την πρακτικότητα του, όσο και με το δυναμικό του χαρακτήρα.

Πηγή: Renault

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο