Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΕΚΟ Racing Dirt Games: Επιστροφή στη δράση!

ΕΚΟ Racing Dirt Games: Επιστροφή στη δράση!

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την απαραίτητη ξεκούραση, ο θίασος του EKO Racing Dirt Games επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Με μόλις δύο αγώνες να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, το δεύτερο μισό της χρονιάς αναμένεται συναρπαστικό, καθώς τέσσερις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του θεσμού.

Η αφετηρία του… μαραθώνιου μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στα μέσα Δεκεμβρίου στα Μέγαρα θα δοθεί το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

 

Οι εικόνες από τον πρώτο γύρο της χρονιάς στην ίδια διαδρομή είναι ακόμη νωπές, και όσοι βρεθούν στον Ιππόδρομο το διήμερο του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εγγυημένο θέαμα.

Μάλιστα, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει από το Σάββατο, οπότε και θα διεξαχθούν τα «Q», δηλαδή οι αναμετρήσεις από τις οποίες θα προκύψουν οι συμμετέχοντες στους ημιτελικούς.

Οι τελευταίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή, ενώ από αυτούς θα προκύψουν οι οδηγοί που θα περάσουν στους τελικούς των 600 και των 750 κ.εκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, παράλληλα με τον αγώνα Rallycross για τις χωμάτινες φόρμουλες, θα διεξαχθεί και αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για αυτοκίνητα, αλλά και Crosskart.

Ήδη από σήμερα έχουν ανοίξει οι συμμετοχές του αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η ΟΜΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώστε ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: DirtGames

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο