Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςSebastien Ogier και Julien Ingrassia πρώτοι στο ράλι Τουρκίας

Sebastien Ogier και Julien Ingrassia πρώτοι στο ράλι Τουρκίας

Στο Ράλι Τουρκίας, τον 11ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastien Ogier με συνοδηγό τον Julien Ingrassia, ήταν οι μεγάλοι νικητές και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου!

C3 WRCΗ νίκη αυτή ήταν μια αμιγώς Γαλλική υπόθεση! Ο Γάλλος οδηγός με την καθοδήγηση του συνοδηγού του, κινήθηκε ταχύτατα στο δύσκολο και απαιτητικό τερέν του αγώνα και κατέκτησε μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική για την “κούρσα” του Πρωταθλήματος.

Ο μόνος που κινήθηκε σε ανάλογα γρήγορο ρυθμό, ήταν ο Φινλανδός ομόσταυλος Esapekka Lappi με το συνοδηγό του Janne Ferm και το έτερο Citroen C3 WRC, αποδεικνύοντας την ταχύτητα και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου στα σκληροτράχηλα εδάφη. Έτσι οι οδηγοί της Citroen έκαναν το 1 – 2!

Τα πληρώματα της Citroen Racing Team όπως όλα δείχνουν, ωφελήθηκαν ιδιαίτερα από τις δοκιμές εξέλιξης που έκαναν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στα τέλη Αυγούστου στα ελληνικά βουνά, με την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ομίλου Συγγελίδη.

Κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα, η αγωνιστική ομάδα της Citroen με τους οδηγούς της σε πλήρη παράταξη, έκανε προετοιμασία για τους αγώνες της Τουρκίας και της Καταλονίας (25 – 27 Οκτωβρίου), καθώς οι συνθήκες και η κατάσταση των ειδικών διαδρομών, προσομοιώνονται με επιτυχία!

Πηγή: Citroen

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο