Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΟ Michael Lohscheller, CEO της Opel, απέσπασε τον τίτλο “MANBEST 2019” στο...

Ο Michael Lohscheller, CEO της Opel, απέσπασε τον τίτλο “MANBEST 2019” στο θεσμό βραβείων AUTOBEST

Νέα διάκριση για τον Michael Lohscheller, διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της Opel: Μετά την κατάκτηση του βραβείου “Eurostar 2019” από το περιοδικό Automotive News Europe, ο Lohscheller αναδείχτηκε “MANBEST 2019” από την έγκριτη επιτροπή του θεσμού AUTOBEST.

Michael-Lohscheller-501178_1«Αυτό το βραβείο είναι προφανώς μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά, αλλά θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα μας. Η επιστροφή της Opel στην κερδοφορία από τότε που τέθηκε υπό την ομπρέλα του ομίλου PSA δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ατομική δέσμευση και την αφοσίωση του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Για μία ακόμα φορά, μπορούμε να νιώθουμε περήφανοι για τη μάρκα μας και τα όσα έχουμε καταφέρει ως ομάδα. Και  υπόσχομαι ότι μαζί θα διασφαλίσουμε ότι το έμβλημα της Opel θα συνεχίσει να λάμπει» δήλωσε ο Michael Lohscheller.

«Σε μία εποχή που η Opel έψαχνε τον οδικό χάρτη για την επιτυχία, ο Michael Lohscheller ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, με το κατάλληλο όραμα και τη στρατηγική που θα οδηγούσε τη γερμανική κατασκευάστρια αυτοκινήτων σε ένα νέο, επιτυχημένο κεφάλαιο της ιστορίας της. Ο Michael Lohscheller είναι ο πρώτος Ευρωπαίος CEO της Opel ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει την εταιρεία στην κερδοφορία, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες» δήλωσε ο πρόεδρος του θεσμού AUTOBEST, Dan Vardie.

Μετά την ένταξη της Opel στον όμιλο PSA το καλοκαίρι του 2017, η διοίκηση με επικεφαλής τον Michael Lohscheller ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με την ονομασία PACE!. Πρωταρχικοί στόχοι του PACE! ήταν να γίνει η Opel βιώσιμα κερδοφόρα, παγκόσμια και  ηλεκτρική. Χάρη στη συνεπή υλοποίηση αυτού του σχεδίου υπό τη διεύθυνση του Lohscheller, Opel κατέγραψε επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα 859 εκατομμυρίων ευρώ το 2018 – τα υψηλότερα λειτουργικά κέρδη στην 157χρονη ιστορία της μετά από σχεδόν 20 χρόνια ζημίες. Το πρώτο εξάμηνο του 2019, η Opel κατάφερε να βελτιώσει τα αποτελέσματά της και σημείωσε λειτουργικά έσοδα 700 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα δύσκολο περιβάλλον για όλη τη βιομηχανία.

Το βραβείο “MANBEST”, το οποίο θεσπίστηκε για την αναγνώριση των κορυφαίων manager στο χώρο του αυτοκινήτου, απονέμεται από την επιτροπή AUTOBEST από το 2001. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής AUTOBEST εκπροσωπούν 31 ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που την καθιστά τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιτροπή στο χώρο της αυτοκίνησης, ως προς τον αριθμό εκπροσωπούμενων χωρών.

Πηγή: Opel

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο