Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήVideo LibrayFCA What’s Behind: Στα παρασκήνια της ηλεκτροκίνησης

FCA What’s Behind: Στα παρασκήνια της ηλεκτροκίνησης

Η 1η σαιζόν της σειράς FCA What’s Behind ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, από τις παγωμένες λίμνες της Σκανδιναβίας, έως τις ερήμους της Ν. Αφρικής, παρουσιάζοντας –για πρώτη φορά- τους ανθρώπους και τις διαδικασίες που συνθέτουν την πολύπλοκη εξέλιξη νέων οχημάτων.

Η σειρά επιστρέφει φέτος για τη 2η σαιζόν για να παρουσιάσει τις εξελίξεις που μετασχηματίζουν την αυτοκίνηση, όπως είναι ο εξηλεκτρισμός των μοντέλων.

Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και ο κόσμος ζει τη γέννηση νέων αυτοκινήτων που φέρουν προηγμένη τεχνολογία και ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, αλλά και συνολικά της κοινωνίας.

Αυτό που παραμένει σταθερό είναι η εστίαση του Ομίλου FCA σε μια σειρά χαρακτηριστικών που πρέπει να εγγυάται κάθε όχημα: την ποιότητα, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση.

Η δέσμευση σε αυτά τα στοιχεία αποτελεί τη βασική κατεύθυνση για όλους του εργαζομένους της FCA που ασχολούνται με την εξέλιξη των οχημάτων.

Οι εποχές αλλάζουν, αλλά εκείνοι θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα οχήματα στις πιο ακραίες θερμοκρασίες, στις πιο δύσκολες δοκιμές, οδηγώντας τα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, της συνδεσιμότητας και της αυτόνομης οδήγησης.

Η 2η σαιζόν του ντοκιμαντέρ FCA What’s Behind θα μας μεταφέρει στα παρασκήνια της γέννησης της νέας εποχής της αυτοκίνησης. Το teaser της σειράς είναι χαρακτηριστικό όλων όσων εκείνων θα παρακολουθήσει το κοινό στα επεισόδια που ακολουθούν.

Πηγή: FCA

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο