Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήVideo LibrayΒίντεο από τον 2ο Αγώνα ΠΠ Kart στην Καλαμάτα

Βίντεο από τον 2ο Αγώνα ΠΠ Kart στην Καλαμάτα

Ένα Βίντεο με στιγμιότυπα από όλες τις κατηγορίες του αγώνα στην Καλαμάτα

 

Οι οδηγοί διεκδικητές των φετινών τίτλων, ήταν εκεί για τον δεύτερο γύρο του θεσμού. Ο πρωταγωνιστές, οι οδηγοί δεν έκλεψαν απλά τις εντυπώσεις, δικαιωματικά κέρδισαν το ενδιαφέρων όλων αφου και στις τρεις κατηγορίες, mini (Συμμετέχουν οδηγοί 8-12 ετών), junior(13-15) και senior (από 16+) όλοι οδήγησαν εξαιρετικά!

κατηγορία mini

 

Η κατηγορία mini στα ελεύθερα καθως και στα επίσημα χρονομετρημένα ο Φαίδωνας Παπαφιλίππου ήταν ταχύτερος σχεδόν δύο δέκατα των Νικόλα Φραγκάκη και Θάνου Ζάχου, ανοίγοντας έτσι την όρεξη των φίλων του karting με τις μονομαχίες τους για το θέαμα που θα πρόσφεραν στην συνέχεια.!

junior

Στην  στα ελεύθερα και επισημα χρονομετρημένα o Αλέξανδρος Παπαευθυμίου συνέχισε το σερί του από τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ”γράφοντας” πρώτο χρόνο ένα δέκατο εμπρός από τον Χρήστο Χατζή και δύο από τον Νικόλα Λύκο που ήταν τρίτος, έτσι εκκινούσε και πάλι πρώτος. Ο εορτάζων Αλέξανδρος έκανε δύο στα δύο στους ημιτελικούς, ενώ Νικόλας Λύκος και Χρήστος Χατζής έκαναν 2-3 στον πρώτο ημιτελικό και 3-2 στον δεύτερο. Στον τελικό το ένα λάθος μετά το άλλο του αλυτάρχη του αγώνα, Στέλιου Καγιάφα αλλά και η αδιαλλαξία του προέδρου των αγωνοδικών Βασίλη Βασιλείου, έφεραν τα παιδιά αντιμέτωπα μεταξύ τους με διαφορές που οι σωφρονες ενήλικες θα έπρεπε από πριν να είχαν λύσει! Ο Γιάννης Δήμος ήταν ο τελικός και άξιος νικητής!

κατηγορία senior

Kαι στην κατηγορία senior με τους Ανδρέας Δεβετζόγλου και Κωνσταντίνο Κομνηνό τους χώριζαν 2,5 εκατοστά του δευτερολέπτου κι έτσι ο πρώτος θα ξεκινούσε από την πρώτη θέση στα ημιτελικά και… με άνεση ήταν νικητής και στους δύο ημιτελικούς! Στον τελικό ο Άκης Βασιλέρης ήταν νικητής όταν η ομηρική μάχη με τον Ανδρέα Δεβεντζόγλου, έληξε άδοξα όταν ο τρίτος Κωνσταντίνος Κομνηνός εμβολησε το μέχρι εκείνη την στιγμή, δεύτερος!

Ήταν ένα αγώνας στην φιλόξενη πίστα της Καλαμάτας, San Nicolas που πάντα οι συναντήσεις εκεί προάγουν το σπορ.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο