Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραPremium Hi-Fi - Συνεργασία της Bentley με τις Naim και Focal

Premium Hi-Fi – Συνεργασία της Bentley με τις Naim και Focal

Δύο νέα αποκλειστικά premium προϊόντα ήχου κάνουν το ντεμπούτο τους, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια συνεργασία της Bentley με τη Naim Audio και σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας της με τη Focal.

BENTLEY MU-SO SPECIAL EDITION & FOCAL FOR BENTLEY RADIANCEΟι λάτρεις της μουσικής και οι θαυμαστές της Bentley μπορούν πλέον να απολαμβάνουν εξαιρετικής πιστότητας ήχο ακούγοντας είτε στο σπίτι, εν κινήσει είτε σε οποιοδήποτε μοντέλο Bentley.

Οι ειδικοί σχεδιασμού και ήχου από τις τρεις εταιρείες συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν το ασύρματο σύστημα ηχείων “Naim for Bentley Mu-so Special Edition” και τα ακουστικά “Focal for Bentley Radiance”.

Και τα δύο διαθέτουν το μοναδικό σχεδιαστικό στυλ της Bentley. Οι χρωματικές πινελιές αναφέρονται άμεσα στις εσωτερικές και εξωτερικές πτυχές της εκπληκτικής Bentley Mulliner Bacalar, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2020 και του πρωτότυπου EXP 100 GT, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2019.

Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο πλέγματος και στα δύο προϊόντα, εμπνέεται από τους εντυπωσιακούς προβολείς των μοντέλων και τα εικονικά αδαμάντινα σχήματα της επένδυσης των καθισμάτων της Bentley.

BENTLEY RADIANCE_1Οι Bentley Motors και Naim Audio είναι στενοί συνεργάτες από το 2008 και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί τους συνεργάζονται σε βελτιστοποιημένα συστήματα ήχου για όλα τα μοντέλα παραγωγής της Bentley, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο.

Η Focal και η Naim συνυπάρχουν ως brands σε ένα ενιαίο group από το 2011, συνδυάζοντας 88 χρόνια ακουστικής εμπειρίας. Τα νέα ακουστικά Radiance είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ Bentley και Focal.

Naim Mu-so for Bentley Special Edition

Για τους οδηγούς που θέλουν να αναπαράγουν την εμπειρία ήχου Naim for Bentley στο σπίτι, το Naim for Bentley Mu-so Special Edition προσφέρει την ίδια εξαιρετική ποιότητα ήχου για εκείνες τις στιγμές που δεν μπορούν να οδηγούν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο.

Το ασύρματο σύστημα ηχείων είναι μια μοναδική έκδοση της πολυβραβευμένης σειράς Mu-so 2ης γενιάς: προσφέρει αυθεντική εμπειρία ήχου σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία streaming μουσικής, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ευχάριστη χρηστικότητα και ακόμη και τη δυνατότητα αναμετάδοσης του ήχου της τηλεόρασης.

Πολλές συσκευές Naim Mu-so μπορούν να ενωθούν σε ένα σύστημα για χρήση σε κάθε δωμάτιο, ελεγχόμενες από εφαρμογή κινητού (app).

Αυτή η Ειδική Έκδοση είναι η πρώτη Naim Mu-so που διαθέτει ξύλινο φινίρισμα, που θυμίζει τις αυθεντικές ξύλινες επενδύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας των μοντέλων της Bentley.

Είναι κατασκευασμένη από το Ayous, ένα βιώσιμο αφρικανικό σκληρό ξύλο, το οποίο μετά την αρχική επεξεργασία χρωματίζεται με επιδεξιότητα και λακάρεται επανειλημμένα για να δώσει ένα δραματικό, μοναδικό σκοτεινό φινίρισμα.

Η ψήκτρα είναι ανοδιωμένη από χαλκό, μια εντυπωσιακή όψη που παραπέμπει στα μοντέρνα σχέδια Bentley, όπως στο πρωτότυπο EXP 100 GT. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν μια ακρυλική πλίνθο σε καπνισμένη όψη, γρίλια ηχείων με σπείρωμα από χαλκό και το χαρακτηριστικό μοτίβο πλέγματος της Bentley που περιβάλλει το ρυθμιστικό έντασης ήχου, που φωτίζεται με την αφή.

Focal for Bentley Radiance

Tα ακουστικά Radiance δημιουργήθηκαν στη Γαλλία, είναι σχεδίασης κλειστού τύπου που συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες Focal και υλικά υψηλής ποιότητας. Μοιράζονται την ηχητική υπογραφή του Naim Mu-so, για μια σταθερά εξαιρετική και με τα ίδια ηχοχρώματα μουσική εμπειρία οπουδήποτε.

Κάθε πτυχή των ακουστικών Radiance έχει βελτιστοποιηθεί για μια premium εμπειρία ακρόασης. Τα μαξιλαράκια που περιβάλλον το αυτί είναι φτιαγμένα από απαλό, αναπνέον δέρμα Pittards, για απίστευτη άνεση.

Η Bentley και η Focal μοιράζονται το πάθος τους για δέρματα κορυφαίας ποιότητας, με επεξεργασία εξειδικευμένης χειροτεχνίας. Οι χάλκινες πινελιές είναι αναφορά στο πρωτότυπο Bentley EXP 100 GT ενώ και εδώ επαναλαμβάνεται το μοτίβο πλέγματος, σε διάφορα σημεία και επιφάνειες των ακουστικών.

Τα ακουστικά Focal for Bentley Radiance είναι ιδανικά τόσο για ταξείδια όσο και για καθημερινή χρήση. Φτάνουν όμορφα συσκευασμένα, με αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής θήκης μεταφοράς, φινιρισμένα με το ίδιο υφασμένο υλικό που εμφανίζεται στη γρίλια του ασύρματου ηχείου Naim for Bentley Mu-so Special Edition.

Το design σε λεπτομέρεια

Τα προϊόντα ήταν μια αληθινή, ισότιμη συνεργασία μεταξύ των τριών εμπορικών σημάτων: οι ομάδες εξερεύνησαν νέες μεθόδους και υλικά για να επεκτείνουν αυθεντικά το στυλ Bentley στα προϊόντα Focal και Naim, διασφαλίζοντας παράλληλα μια συνεπή, κορυφαία μουσική εμπειρία.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Το Naim Mu-so for Bentley Special Edition και τα Focal for Bentley Radiance θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο, σε επιλεγμένα σημεία πωλήσεων Focal, Naim και Bentley καθώς και στα Naimaudio.com, Focal.com και shop.bentleymotors.com. Μία πρόγευση της συνεργασίας των τριών brands στο bit.ly/BENTLEY_NAIM_FOCAL.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή θα είναι 1.999 € για το Naim Mu-so for Bentley Special Edition και 1.300 € για τα Focal for Bentley Radiance.

Πηγή: Bentley

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο