Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραTα νέα ελαστικά Battlax Sport Touring T32 και T32GT της Bridgestone

Tα νέα ελαστικά Battlax Sport Touring T32 και T32GT της Bridgestone

Η Bridgestone παρουσίασε σήμερα ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία sport touring μοτοσικλετών: το νέο ελαστικό Battlax Sport Touring T32.

Το T32, παράλληλα με το στοχευμένο διαστασιολόγιο του T32GT για μεσαίες και βαριές μοτοσικλέτες συγκεντρώνει ό,τι χρειάζεται η sport touring κατηγορία σε επίπεδο απόδοσης, αυτοπεποίθησης και αίσθησης επαφής σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Επόμενης γενιάς επιδόσεις στο βρεγμένο

Bridgestone Battlax Sport Touring T32Ένα από τα πλεονεκτήματα του Battlax Sport Touring T32 είναι οι βελτιωμένες συνολικά επιδόσεις στο βρεγμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Battlax Sport Touring T31. Αυτό οφείλεται σε πολλά νέα και καινοτόμα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του ελαστικού και της τεχνολογίας σύνθεσης γόμας του ελαστικού.

Το ελαστικό εφαρμόζει την υπερσύγχρονη τεχνολογία Pulse Groove Pattern της Bridgestone, η οποία συνδυάζει τις αυλακώσεις σε σχήμα παλμού με μικρούς κεντρικούς εκτροπείς για να εξισώσει τη ροή του νερού σε σύγκριση με μια ευθεία αυλάκωση και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα της ροής του νερού.

Αυτό με τη σειρά του συμβάλλει στη βελτίωση της διοχέτευσης νερού και της απομάκρυνσης από το ελαστικό, γεγονός που βελτιώνει το κράτημα και την πρόσφυση και μειώνει την πιθανότητα ολίσθησης του ελαστικού σε βρεγμένες και δύσκολες συνθήκες.

Τα αποτελέσματα της Τεχνολογίας Pulse Groove Pattern της Bridgestone που σημειώνονται στο Battlax Sport Touring T32 στην απόδοση στο βρεγμένο, συμπληρώνονται από τον βελτιωμένο σχεδιασμό πέλματος του προκατόχου του.

Η αυξημένη αναλογία αυλακώσεων, σε συνδυασμό με τις βελτιωμένες γωνίες και τη θέση των αυλακώσεων, την ακαμψία των μπλοκ, και την κατά 13% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στο οπίσθιο ελαστικό, παρέχουν μία συνολικά αυξημένη επιφάνεια επαφής και σύνδεσης με τον δρόμο – με βελτιωμένο, ουδέτερο και γραμμικό χειρισμό – η οποία ενισχύει συνολικά τις επιδόσεις στο βρεγμένο.

Το Battlax Sport Touring T32 διαθέτει μία απόδοση στο βρεγμένο, που εξασφαλίζει αποστάσεις στο φρενάρισμα κατά 7% μικρότερες σε σχέση με τον προκάτοχό του, χωρίς να περιορίζεται η διάρκεια ζωής.

Οι τεχνικές αναβαθμίσεις του Battlax Sport Touring T32 δεν είναι μόνο οπτικές. Οι εκπληκτικές προσπάθειες που έγιναν στον συνδυασμό κατασκευής και σύνθεσης γόμας χαρίζουν στο sport touring ελαστικό εξαιρετική δυνατότητα στον χειρισμό σε στεγνό και βρεγμένο, επιπλέον εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, σταθερότητα στις στροφές και ευθείες.

Ένα πλήρως στοχευμένο GT διαστασιολόγιο

Για τις μεσαίες και τις μεγάλες μοτοσικλέτες, η Bridgestone έχει εξελίξει ένα πλήρως εξειδικευμένο ελαστικό, το Battlax Sport Touring T32GT, με τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό πέλματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτής της πολύ ιδιαίτερης κατηγορίας μοτοσικλετών.

Η έκδοση GT επίσης ενσωματώνει την εκπληκτική τεχνολογία Pulse Groove Pattern της Bridgestone, παράλληλα με μία βελτιωμένη τοποθέτηση των αυλακώσεων και την κατασκευή βέλτιστης ακαμψίας πέλματος που απαιτείται για τις μεσαίες και μεγάλες μοτοσικλέτες.

Αυτά τα πλεονεκτήματα, μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών απόδοσης, επιτρέπουν  βελτιωμένη πρόσφυση και απόδοση στο βρεγμένο σε σχέση με το Battlax Sport Touring T31, και επιπλέον 10% αύξηση στη διάρκεια ζωής σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Απίστευτες επιδόσεις σε δύσκολες συνθήκες

Το Battlax Sport Touring T32 της Bridgestone προσφέρει πλήρες διαστασιολόγιο για την sport touring κατηγορία. Τα T32 και T32GT θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από το 2021.

Πηγή: Bridgestone 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο