Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφορα«Με τη Φωνή των Παιδιών!» οι φετινές Γιορτές της INTERAMERICAN και της...

«Με τη Φωνή των Παιδιών!» οι φετινές Γιορτές της INTERAMERICAN και της Anytime

Η INTERAMERICAN και η Anytime φέτος υποδέχονται τις Γιορτές για όλα τα παιδιά με μία ιδιαίτερης αξίας πρωτοβουλία και έναν μοναδικό τρόπο. Πάνω στην ιδέα που έδωσε και επιμελήθηκε ως αφήγημα ο τομέας Εταιρικών Υποθέσεων & Υπευθυνότητας του Ομίλου, με την ευγενική, δημιουργική σύμπραξη και προσφορά της ξεχωριστής ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα για τον καλό σκοπό και με τη συνεισφορά των τομέων Ανθρώπινου Δυναμικού, Πωλήσεων, Marketing και Μobility & Convenience με την Anytime, οργανώθηκε μία πρωτότυπη ενέργεια για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα βίντεο που είναι επισκέψιμο στο YouTube και έχει διάρκεια 23΄, με θέμα τα παραδοσιακά Κάλαντα του τόπου μας. Το αφήγημα, βασισμένο σε πρόζες που εναλλάσσονται με Κάλαντα, πέρα από την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS έχει δύο ακόμη πτυχές στον σκοπό:

  • τη χορηγική υποστήριξη της μουσικής παιδείας που καλλιεργεί ο  Σπύρος Λάμπρου με την εξαιρετική Παιδική Χορωδία του,
  • τη διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς και πλούσιας λαογραφικής παράδοσης της Ελλάδος.

«Με τη Φωνή των Παιδιών», λοιπόν, η Φωτεινή Δάρρα και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου μας ταξιδεύουν σε όλη τη χριστουγεννιάτικη Ελλάδα. Τα παιδιά της Χορωδίας ψάλλουν τα Κάλαντα, παραδοσιακά στην αρχή αλλά και όπως τα λένε στην Πελοπόννησο, τη Ζάκυνθο, την Αμοργό, την Τήνο και την Κρήτη. «Το βίντεο αυτό έγινε για να μείνει ως συλλεκτικό, ώστε να το ξανακούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Με αυτή την ενέργεια, προβάλλεται το λαμπρό φως της ελληνικής παράδοσης στα πρόσωπα των παιδιών για ένα πιο φωτεινό μέλλον και εμείς βρισκόμαστε κοντά τους με την καρδιά, τον νου και τις πράξεις. Επίσης, βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πολίτη με ευχές για υγεία, φιλαλληλία και καλά συναισθήματα, που μας θωρακίζουν απέναντι στις δυσκολίες αυτής της περιόδου» επισημαίνει ο Γιάννης Ρούντος. Ο επικεφαλής του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων & Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN έγραψε και τα κείμενα μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, που πρόσθεσε στη συνεισφορά της τη θαυμάσια αφήγηση.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στη σύντομη συνέντευξή του μιλάει για το έργο που γίνεται στα Χωριά και για την πολυετή υποστήριξη της INTERAMERICAN και της Anytime στον οργανισμό, που παρέχεται με πολλούς τρόπους «απλώνοντας τις φτερούγες υποστήριξης μαζί με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις για την προστασία και φροντίδα των παιδιών», όπως χαρακτηριστικά τονίζει. «Τα Παιδικά Χωριά SOS αγκαλιάζουν και μεγαλώνουν με στοργή και φροντίδα παιδιά, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Παιδιά ίδια με τα παιδιά της Χορωδίας Λάμπρου και με όλα τα παιδιά του κόσμου, με τα ίδια όνειρα και το ίδιο δικαίωμα στην καλύτερη ζωή, στη χαρά, στη μόρφωση και την προκοπή» λέει η Φωτεινή Δάρρα.

Πηγή: INTERAMERICAN

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο