Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραTo MINI Electric στα Music MadWalk 2020

To MINI Electric στα Music MadWalk 2020

Το ΜΙΝΙ Electric είναι το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Βρετανικής μάρκας που προσφέρει ασύγκριτη διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων για αστικές μετακινήσεις.

Η άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα των 184 hp σε συνδυασμό με την ειδική μπαταρία ιόντων λιθίου που παρέχει αυτονομία 235 – 270 km χαρίζουν στο νέο MINI Cooper SE μοναδική ευελιξία και ‘go-kart’ αίσθηση που ‘ηλεκτρίζουν’ την ατμόσφαιρα σε κάθε του πέρασμα.

ΜΙΝΙ Electric music mad2020 011

Ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της πόλης, το MINI Electric έρχεται τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου για να ‘φορτίσει’ με πάθος και ενθουσιασμό τη σκηνή ενός μοναδικού θεσμού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια! Ο λόγος για το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project που έρχεται στις 9 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο κανάλι του MEGA.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές. 

ΜΙΝΙ Electric music mad2020 014

Ως χορηγός της εκδήλωσης, η ΜΙΝΙ πρόκειται να «κλέψει την παράσταση» με το νέο ΜINI Electric. Σε ένα special catwalk by ΜINI Electric, ο γνωστός τραγουδιστής Ίαν Στρατής, θα ερμηνεύσει το «The Rockafeller Skank» ενώ θα εμφανιστούν δημιουργίες όλων των σχεδιαστών που συμμετέχουν στο Madwalk 2020 by Serkova Crystal Pure!

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών θα παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το MEGA το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00.

Πηγή: MIni

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο