Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΣε εξέλιξη ο σχεδιασμός του Ράλλυ Ακρόπολις

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του Ράλλυ Ακρόπολις

Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Σε συνέντευξη που δόθηκε πρόσφατα, δημοσιοποιήθηκε ότι, η Επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει φάκελο με πλήρη στοιχεία αναφορικά με την περιοχή που θα φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις, εφόσον κληθεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι το 2021.

Ήδη, οι ενδιαφερόμενες Περιφέρειες έχουν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την φιλοξενία του Εθνικού μας αγώνα, γεγονός που δεικνύει τη σημασία του αγώνα στην οικονομία και στην φήμη της κάθε περιοχής.

Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Από την πλευρά της, η Επιτροπή έχοντας κάνει αναγνώριση ειδικών διαδρομών τόσο στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όσο και σε αυτήν της Πελοποννήσου, συγκροτεί ταχύτατα τον σχετικό φάκελο, ώστε να υπάρχουν όλα τα δεδομένα τη στιγμή που θα ληφθεί η απόφαση. Βασικός στόχος όλων παραμένει η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και σε δεύτερο χρόνο η επιλογή της περιοχής που θα φιλοξενηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση θα έχει η άποψη των ανθρώπων της FIA και του WRC Promoter, που αναμένονται προσεχώς στην Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο