Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ SEAT MÓ θα ενισχύσει τη στρατηγική αστικής κινητικότητας το 2021

Η SEAT MÓ θα ενισχύσει τη στρατηγική αστικής κινητικότητας το 2021

Η SEAT εδραίωσε τη δέσμευσή της στην αστική κινητικότητα και τη συμβολή της στον σχεδιασμό βιώσιμων πόλεων του μέλλοντος με τη δημιουργία της SEAT MÓ το 2020.

Με αυτήν τη νέα επιχειρηματική μονάδα, η μάρκα στοχεύει να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες αστικής κινητικότητας, με 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα και προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες. Προσφέρει επίσης λύσεις κινητικότητας για νέους, με νέες προτάσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για αυτούς.

Η SEAT MÓ ξεκίνησε τη νέα χρονιά με ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνδρομής στην Ισπανία για τη νέα ηλεκτρική της μοτοσικλέτα, το SEAT MÓ eScooter 125, προς 70 ευρώ την εβδομάδα ή 150 ευρώ το μήνα.

Η συνδρομή περιλαμβάνει πλήρη ολοκληρωμένη ασφάλιση από την ηλικία των 18 ετών, οδική βοήθεια, 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και δυνατότητα χρήσης του οχήματος για όλη την οικογένεια με την ίδια εβδομαδιαία ή μηνιαία χρέωση.

Το μοντέλο συνδρομής επιτρέπει έναν ενδιάμεσο τρόπο χρήσης για το SEAT MÓ eScooter 125, οι πωλήσεις του οποίου ξεκίνησαν στα τέλη του 2020, μετά την υπηρεσία motosharing στη Βαρκελώνη.

Το περασμένο καλοκαίρι, η SEAT MÓ ξεκίνησε την ενοικίαση scooters ανά λεπτό στην πόλη της Βαρκελώνης με περισσότερα από 600 eScooters διαθέσιμα στο κοινό. Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ένας από τους κύριους operators, με περισσότερες από 50.000 downloads της σχετικής εφαρμογής κινητικότητας που σχεδιάστηκα από την SEAT: CODE.

Νέες προκλήσεις για το 2021
Το 2021, η SEAT MÓ θα συνεισφέρει λύσεις μικροκινητικότητας στο διεθνές project ηλεκτροκίνησης και ενεργειακής αυτονόμησης με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα του Ομίλου Volkswagen στο νησί της Αστυπάλαιας.

Η SEAT συμμετέχει σε αυτό το project προσφέροντας τα eScooters για την προώθηση της ηλεκτρικής κινητικότητας στο νησί. Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να χρησιμεύσει ως πιλοτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ενός μοντέλου που μπορεί αργότερα να προσαρμοστεί και σε άλλες πόλεις.

Εκτός από τις διαδρομές στους δρόμους του Ελληνικού νησιού, το νέο ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT MÓ είναι ήδη διαθέσιμο στις Ισπανικές αντιπροσωπείες ενώ είναι σε πλήρη ανάπτυξη η επέκταση του σε όλη την Ευρώπη. Κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους θα φτάσει σε άλλες επτά χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία, Σουηδία και Ελλάδα.

Στην έδρα του βιομηχανικού συγκροτήματος της SEAT S.A. στο Martorell, έχει επίσης εφαρμοστεί μια υπηρεσία έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να βιώσουν από πρώτο χέρι νέες μορφές αστικής κινητικότητας.

Η εταιρεία ξεκίνησε δωρεάν υπηρεσία κοινής χρήσης για τους υπαλλήλους ενός στόλου νέων, κυρίως ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, μαζί με τα eScooters. Υπάρχουν αρκετοί σταθμοί συλλογής, σε διαφορετικά μέρη του εργοστασίου ώστε οι εργαζόμενοι να οδηγούν προς και από διαφορετικές περιοχές μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και να συμβάλλουν έτσι στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Δέσμευση στη μικροκινητικότητα

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη μικροκινητικότητα, από την αρχή του έτους, η SEAT MÓ έχει παραχωρήσει επίσης τέσσερα eScooters σαν οχήματα εξυπηρέτησης σε πελάτες του Porsche Center Barcelona, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο project εξηλεκτρισμού της μάρκας.

Το κέντρο λειτουργίας της SEAT MÓ βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη CASA SEAT, στη γωνία των Avenida Diagonal και Paseo de Gracia. Αυτός είναι ο κόμβος για το σχεδιασμό της κινητικότητας του μέλλοντος, όπου πειραματίζονται, ερευνούνται και αναπτύσσονται λύσεις αστικής κινητικότητας για την προώθηση τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: SEAT

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο