Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςBottas: "Είμαι ένα καλό asset για την ομάδα και σίγουρα τα πράγματα...

Bottas: “Είμαι ένα καλό asset για την ομάδα και σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν ήμουν εδώ”

Ο Valtteri Bottas σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, υπογράμμισε ότι ίσως να είχε καλύτερη τύχη σχετικά με την κατάκτηση τίτλων με την Mercedes, αν του έδιναν μεγαλύτερα συμβόλαια ως αναφορά τον χρονικό διάστημα.

Ο Φιλανδός οδηγός αντικατέστησε στην Mercedes τον Nico Rosberg το 2017 και από τότε κάθε χρόνο, του δίνεται μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και ποτέ πολυετές.

 

Σχετικά με αυτό, ο Valtteri Bottas ανέφερε στο speedweek.com ότι: “Είναι απλώς εικασίες (αν θα τα πήγαινε καλύτερα με πολυετές συμβόλαια) με βάση αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα θα είχα πολύ περισσότερη ενέργεια, ενώ δέχθηκα πολύ αχρείαστη πίεση. Όχι μόνο εστιάζοντας σε εκείνη την στιγμή, αλλά γνωρίζοντας ότι είμαι με την ομάδα και έτσι θα μπορούσα να επικεντρωθώ στον επόμενο χρόνο αλλά και σε όλες τις βελτιώσεις που ήθελα να κάνω μαζί με την ομάδα για το μέλλον. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικό , αλλά είναι απλώς εικασίες”.

Όταν ρωτήθηκε από το ESPN αν θεωρεί πως ήταν καλύτερη επιλογή από τον Russell απάντησε ότι: “Δεν ξέρω κανένα οδηγό όπως γνωρίζω τον εαυτό μου και τις οδηγικές μου ικανότητες, οπότε πάντα είναι δύσκολο να το σχολιάσω. Ποτέ δεν ξέρεις με την απόδοση των άλλων ομάδων πώς θα είναι στην πραγματικότητα, αλλά και απέναντι στο teammate του (πως θα είναι), είναι πολύ δύσκολο να το ξέρεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πω ότι είμαι ένα καλό asset για την ομάδα και σίγουρα (τα πράγματα) θα ήταν διαφορετικά αν δεν ήμουν εδώ. Είμαι σίγουρος για τις οδηγικές μου ικανότητες, αλλά δεν παίρνω τις αποφάσεις. Το μέλλον θα δείξει”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο