Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΒράβευση για την ΕΛΑΣΤΡΑΚ - Bridgestone στα SUPERBRANDS

Βράβευση για την ΕΛΑΣΤΡΑΚ – Bridgestone στα SUPERBRANDS

Σε μία λαμπρή τελετή, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid 19 και με τη συμμετοχή σημαντικών στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2021-2022, στην οποία τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

Ο αρχικός κατάλογος περιελάμβανε περίπου 1.500 υποψήφιες εταιρικές επωνυμίες. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ Bridgestone βραβεύτηκε κορυφαία μάρκα ελαστικών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τιμηθήκαμε από έναν τόσο σημαντικό, ανεξάρτητο θεσμό, ο οποίος αναδεικνύει διαχρονικές αξίες, όπως η αναγνωρισιμότητα και η φήμη, η μακροχρόνια συνέπεια και η αξιοπιστία καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα σε τομείς, όπως η αγορά, οι εργασιακές σχέσεις, η κοινωνία και το περιβάλλον.

Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία μας ο κος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος της ΕΛΑΣΤΡΑΚ και ένας από τους καλύτερους γνώστες της πορείας της μάρκας Bridgestone, αφού βρίσκεται σε νευραλγικές θέσεις της διοίκησης της εταιρίας από το 2003.

Δεσμευόμαστε να αναδεικνύουμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο το SuperBrand της καρδιάς μας, Bridgestone, προσφέροντας στους καταναλωτές μας υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: Bridgestone

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο