Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Multistrada V4 εξερευνά την Κίνα σε μία μοναδική σειρά ντοκιμαντέρ (ep.1)

Η Multistrada V4 εξερευνά την Κίνα σε μία μοναδική σειρά ντοκιμαντέρ (ep.1)

H Ducati παρουσιάζει μία ξεχωριστή σειρά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια τη νέα Multistrada V4. Η αγαπημένη μοτοσυκλέτα εξερευνά την Κίνα σε πέντε επεισόδια, που θα προβληθούν με τον γενικό τίτλο “Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour”.

Ένα επεισόδιο κάθε μήνα, θα εμφανίζεται στα ψηφιακά κανάλια της Ducati. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι ήδη διαθέσιμο στο Ducati.com και στο YouTube.

Το Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour, με ηρωίδα τη νέα Multistrada V4, προβάλλει την ομορφιά και τα μοναδικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά της Κίνας, με παρουσίαση των πλέον εμβληματικών τοποθεσιών της χώρας.

Την ίδια στιγμή, αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά και η ευελιξία της Multistrada V4, που σε αυτό το ταξίδι αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο ιδανικός σύντροφος, σε κάθε έδαφος και επιφάνεια. Η μοτοσυκλέτα κυριάρχησε και στους αφιλόξενους δρόμους της Κίνας, με ατού την τελευταία έκδοση του κινητήρα V4 Granturismo.

H εκπληκτικά ομαλή απόδοση ισχύος και οι σπορ επιδόσεις του, σε συνδυασμό με τη συνολικά κορυφαία τεχνολογία της Multistrada V4, με εμπρός και πίσω ραντάρ και ηλεκτρονική ανάρτηση, μετέτρεψαν μια περιπέτεια στο άγνωστο σε μία ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι κινηματογραφικές λήψεις του ντοκιμαντέρ διήρκεσαν περίπου δύο μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η Multistrada V4 ταξίδεψε πάνω από 10.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας πέντε διαφορετικές επαρχίες και 2.000 χρόνια ιστορίας.

Τα λιβάδια της Μογγολίας, η έρημος Γκόμπι, τα τροπικά δάση Yunnan και η ορεινή πόλη Chongqing, αποτέλεσαν ιδανικό σκηνικό για τη μοτοσυκλέτα από το Borgo Panigale, που ως σύγχρονος Marco Polo έτρεξε στα ίχνη του Δρόμου του Μεταξιού.

Σε κάθε ένα από τα πέντε επεισόδια, σε ρόλο αναβάτη ένας εθνικός “guest star”, που παρουσιάζει μια διαφορετική πλευρά της Multistrada V4, προβάλλοντας τις τοπικές παραδόσεις και τα μοναδικά τοπία. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Zhao Hongyi, ο πρώτος Κινέζος αναβάτης που ολοκλήρωσε το Ράλλυ Ντακάρ, μοιράζεται την άγρια ομορφιά της αγαπημένης του περιφέρειας Xinjiang, στα βορειοδυτικά της χώρας, με την οικογένειά του.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο