Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραBIG LOVE για τις νέες εκδόσεις των μοντέλων MINI

BIG LOVE για τις νέες εκδόσεις των μοντέλων MINI

Μία διεθνής καμπάνια με μότο το “BIG LOVE” παρουσιάζει το 3θυρο MINI με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE ως highlight, μαζί με το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio στην έκδοση Resolute Edition, το MINI Clubman στην Untold Edition και το MINI Countryman στην Untamed Edition – το καθένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα σε ένα δικό του εικονικό κόσμο.

Το καθένα παρουσιάζεται με εκπληκτικό και εντυπωσιακό στυλ σε 100% ψηφιακή μορφή με τη βοήθεια της πιο σύγχρονης τεχνολογίας animation, γνωστής ως full CGI (Computer Generated Imagery).

BIG LOVE MINIΗ καμπάνια υιοθετεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση κάνοντας χρήση όλων των καναλιών επικοινωνίας της μάρκας MINI παράλληλα με το ταξίδι του πελάτη. Οι πολυάριθμες μορφές οπτικού περιεχομένου οι οποίες στοχεύουν να ωθήσουν τον πελάτη στο επόμενο στάδιο, που σχετίζεται με την αγορά αυτοκινήτου, δημιουργούν μία εντελώς νέα εμφάνιση: χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, από animation επαυξημένης πραγματικότητας (AR), ιστορίες και διασκεδαστικά βίντεο στο Instagram (Reels) μέχρι διάφορα είδη online διαφήμισης, η MINI προσανατολίζει το περιεχόμενό της με ακρίβεια σε ένα κοινό με γνώσεις στην ψηφιακή τεχνολογία. Η καινοτόμα προσέγγιση της καμπάνιας λανσαρίσματος “BIG LOVE” επιτρέπει στην MINI να απευθυνθεί σε target groups στις διάφορες αγορές ακόμα πιο επιλεκτικά, σε στενή συνάρτηση με τις προτεραιότητες κάθε περιοχής.

Τα κεντρικά δομικά στοιχεία της καμπάνιας είναι εικόνες που παράγονται από υπολογιστή και εικονικά κινούμενο φιλμ. Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα γραφικά υπολογιστή, δημιουργούνται εικόνες και φιλμ που απεικονίζουν με λεπτομέρεια οχήματα σε ένα σκηνικό που υπερβαίνει τα όρια της πραγματικότητας.

Τα μοντέλα MINI Edition πάντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα animated βίντεο μικρού μήκους. Κάθε μοντέλο παρουσιάζεται και γεννιέται σ’ έναν δικό του, ζωηρό κόσμο κινουμένων σχεδίων. Οι πρωταγωνιστές των φιλμ προβάλλονται με τα αποκλειστικά τους στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, επιδεικνύοντας τη γνώριμη αίσθηση MINI go-kart με προηγμένα οπτικά εφέ – χωρίς τα αυτοκίνητα να αγγίζουν έναν πραγματικό δρόμο.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας λανσάρεται επίσης ένας διαδικτυακός εκθεσιακός χώρος από την MINI όπου οι φίλοι της μάρκας μπορούν διαδραστικά να ανακαλύπτουν τα νέα μοντέλα Edition μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και προβολές 360 μοιρών.

Οι θεατές μπορούν να βλέπουν τα νέα οχήματα σε μία ψηφιακή πλατφόρμα από όλες τις πιθανές προοπτικές, τόσο ως συνολική εικόνα σε ευρυγώνια οπτική όσο και μέσω κοντινών πλάνων που απεικονίζουν με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες. Η έκθεση με τα νέα μοντέλα MINI Edition θα προβάλλεται online στον ιστότοπο www.MINI.com και στους διαδικτυακούς τόπους των διαφόρων χωρών. Η καμπάνια είναι επίσης διαθέσιμη για χρήση από όλους τους εμπόρους και τα παραρτήματα MINI.

Πηγή: Mini

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο