Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH Mercedes-Benz στην Έκθεση "PAST TO THE FUTURE" 7-14 Μαΐου 2022

H Mercedes-Benz στην Έκθεση “PAST TO THE FUTURE” 7-14 Μαΐου 2022

Η Mercedes-Benz έχει ιστορία στο να γράφει ιστορία! Εδώ και 136 χρόνια ο εφευρέτης της αυτοκίνησης δεν σταματά να καινοτομεί, να εξελίσσει, να δημιουργεί και να εκπλήσσει κατασκευάζοντας διαχρονικά αυτοκίνητα που αφήνουν το σημάδι τους στο χρόνο.

Το πάθος για το αυτοκίνητο και ο σεβασμός στην ιστορία της είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που μοιράζονται όλοι όσοι εργάζονται για τη Mercedes-Benz παγκοσμίως.

Επιθυμώντας να γνωρίσει στο Ελληνικό κοινό ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της μάρκας που όρισαν την αυτοκίνηση, η Mercedes-Benz Ελλάς προσκαλεί τους φίλους του αυτοκινήτου στην Έκθεση “PAST TO THE FUTURE”, από τις 7 έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Έκθεση περιλαμβάνει ιστορικά μοντέλα της Mercedes-Benz που ξεχώρισαν για τις καινοτομίες, την αισθητική και το ειδικό τους βάρος, καθώς και πολλά νέα μοντέλα που θα αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος της αυτοκίνησης και παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί Ελληνικού εδάφους.

Το ταξίδι στο χρόνο απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το αυτοκίνητο και την ιστορία του και ξεκινά από την ίδια την εφεύρεσή του, το τρίτροχο όχημα Patent-Motorwagen που κατασκεύασε ο Carl Benz και κατοχύρωσε το 1886, φτάνοντας ως το μέλλον – έως τη νέα Mercedes-Maybach GLS, την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG SL και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQB, EQE και τη ναυαρχίδα των ηλεκτρικών EQS.

Mercedes

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο