Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςHamilton: "Δεν θα ήθελα πολλά πράγματα από το φετινό στο μονοθέσιο της...

Hamilton: “Δεν θα ήθελα πολλά πράγματα από το φετινό στο μονοθέσιο της νέας χρονιάς”

Η φετινή απόδοση των μονοθεσίων της Mercedes στην F1 δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, για αυτό και η Γερμανική ομάδα δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton μίλησε στην Ισπανική ιστοσελίδα Mundo Deportivo, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να κατανοήσει τις αστοχίες που έγιναν με το φετινό μονοθέσιο, με σκοπό να τις διορθώσει την επόμενη σεζόν.

O Lewis Hamilton ανέφερε στην Ισπανική ιστοσελίδα Mundo Deportivo ότι: “Θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη με αυτό το αυτοκίνητο, πριν κατασκευάσουμε άλλο μονοθέσιο. Αν αρχίσουμε απλά να κάνουμε άλλο μονοθέσιο, τότε μπορούμε εύκολα να κάνουμε λάθος…Θεωρώ ότι όλα έχουν κάνουν με την πλήρη κατανόηση του, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα, και αυτή θα μας δείξει τον δρόμο προς τα που να πάμε…Υπάρχουν σίγουρα πολλά πράγματα που δεν θα ήθελα από αυτό το αυτοκίνητο στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς, οπότε τα έχω ήδη αναφέρει (στους αρμόδιους).

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από επτά φετινούς αγώνες στην F1, ο Lewis Hamilton βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών με 50 πόντους, ενώ ο team-mate του, George Russell είναι τέταρτος με 84 πόντους.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο