Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

Το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

Την περασμένη Τετάρτη 6/7/22 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου αποκλειστικού CUPRA Garage στην Ελλάδα, στον χώρο της Α. Μακρής Α.Ε. στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 4).

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πλήθος πελατών και συνεργατών της Α. Μακρής Α.Ε., δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, ο CUPRA Ambassador υπέρ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος, στελέχη της  CUPRA Tεχνοκάρ, καθώς και φίλοι της μάρκας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία σε αυτή την ευχάριστη βραδιά να θαυμάσουν από κοντά όλη την γκάμα μοντέλων της CUPRA, ανάμεσά τους και την συλλεκτική έκδοση Formentor VZ5 των 390HP, σε ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στην αντισυμβατική μάρκα από την Βαρκελώνη.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στην Α. Μακρής Α.Ε., η οποία συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου και συνεργασίας με την Τεχνοκάρ.

To CUPRA Garage στο Μαρούσι είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση της μάρκας στην Ελλάδα. Στεγάζεται σε ένα χώρο 300 τ.μ., με σύγχρονο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις αξίες της μάρκας, της ποιότητας και των επιδόσεων.

Ο χώρος είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα της CUPRA, ενώ είναι εξοπλισμένος με ψηφιακά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει επίσης μία συλλογή από γνήσια αξεσουάρ lifestyle που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της μάρκας.

Τα πρώτα δείγματα της ανεξάρτητης εδώ και 4 χρόνια μάρκας CUPRA είναι ιδιαίτερα θετικά. Η μάρκα έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως, με τα μεγέθη να διπλασιάζονται κάθε χρόνο, παρόλη την πανδημία, καθιστώντας την έτσι σαν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το CUPRA Formentor είναι αυτή την στιγμή το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις από όλα τα μοντέλα της SEAT και της CUPRA συνολικά.

Στην χώρα μας ήδη περισσότερα από 400 αυτοκίνητα με το σήμα CUPRA κοσμούν τους Ελληνικούς δρόμους, με 350 από αυτά να είναι Formentor.

Πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε το όραμά της για το αύριο, με 3 νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα να έρχονται σύντομα στην αγορά συμπληρώνοντας την υπάρχουσα γκάμα, μέχρι το 2025.

Cupra

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο