Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ ŠKODA αποκαλύπτει το πρώτο σχέδιο με το εσωτερικό του πρωτότυπου VISION...

Η ŠKODA αποκαλύπτει το πρώτο σχέδιο με το εσωτερικό του πρωτότυπου VISION 7S

Η ŠKODA AUTO παρουσιάζει μια ακόμα εικόνα της επερχόμενης σχεδιαστικής γλώσσας της. Το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου VISION 7S αποκαλύπτει ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα, ευέλικτη εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα. Για τη δημιουργία του μινιμαλιστικού εσωτερικού χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα εστιάζει στην ευκολία ελέγχου των ψηφιακών τεχνολογιών και στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας.

Το πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο VISION 7S είναι το πρώτο που παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της ŠKODA. Στο πρώτο σχέδιο που δημοσιοποιείται παρουσιάζεται το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Εκτός από την χρήση βιώσιμων υλικών, το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τους γενναιόδωρους χώρους για έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς και τα λειτουργικά στοιχεία Simply Clever που αποτελούν υπογραφή της ŠKODA.

Καινοτομία στη λεπτομέρεια

Το εσωτερικό του νέου πρωτότυπου VISION 7S διαθέτει συμμετρική σχεδίαση με χαρακτηριστικό στοιχείο το φαρδύ, οριζόντιο ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες, ενισχύοντας την αίσθηση ευρυχωρίας. Το εργονομικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, καθιστά τον χειρισμό της οθόνης αφής και των απτικών διακοπτών εύκολο και άνετο.

Απτικά χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί και στο επανασχεδιασμένο τιμόνι ενώ διαδραστικά απτικά και οπτικά στοιχεία υπάρχουν και στα πάνελ κάθε πόρτας. Ατμοσφαιρικός φωτισμός επισημαίνει διάφορες περιοχές του εσωτερικού, δηλώνει το επίπεδο φόρτισης και παρέχει κατάλληλο φωτισμό κατά την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο.

Το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα – το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

Καινοτόμα συρόμενα χειριστήρια για ευέλικτη διαμόρφωση

Το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών χωροταξικών διαρρυθμίσεων, για οδήγηση και ανάπαυση. Στη διάταξη οδήγησης, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ενώ η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται.

Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

Η ŠKODA AUTO ανακοίνωσε τη νέα σχεδιαστική γλώσσα στη φετινή ετήσια συνέντευξη Τύπου τον Μάρτιο που βασίζεται σε παραδοσιακές αξίες της εταιρείας, όπως η στιβαρότητα, η λειτουργικότητα και η αυθεντικότητα. Η επερχόμενη σχεδιαστική γλώσσα χαρακτηρίζεται από την ευρυχωρία, τα ανθεκτικά και βιώσιμα υλικά και από αεροδυναμικές, αποδοτικές φόρμες.

Skoda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο