Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΣάινθ: "Μαθηματικά η μάχη για το πρωτάθλημα είναι ανοιχτή"

Σάινθ: “Μαθηματικά η μάχη για το πρωτάθλημα είναι ανοιχτή”

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, Carlos Sainz τόνισε ότι όσο υπάρχουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα για την Ιταλική ομάδα στην F1, τόσο θα συνεχίζεται η προσπάθεια για την ανατροπή των δεδομένων.

Ο Carlos Sainz ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για το τι χρειάζεται να κάνει η Ferrari, το ότι πρέπει να κερδίσει αυτούς του αγώνες που στοχεύει ο Max Verstappen. Προφανώς το να πάρεις αυτούς τους 25 πόντους, σου δημιουργεί μια πολύ μεγάλη διαφορά όσον αφορά στην βαθμολογία. Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι ίσως κάποια στιγμή χρειαζόμαστε λίγη “τύχη” σχετικά με την αξιοπιστία της Red Bull ή με το αν θα εγκαταλείψει σε αγώνες, αλλά ακόμα και χωρίς αυτά, μαθηματικά είναι ανοιχτή η μάχη και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε”.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari συνέχισε λέγοντας ότι: “Αυτός είναι ο Νο1 κανόνας στο σπορ: Μέχρι κάτι να μην είναι δυνατό, πρέπει να πιστεύεις και να προσπαθείς ότι μπορείς να νικήσεις όσους περισσότερους αγώνες μπορείς και να κρατάς τον εαυτό σου στην μάχη. Μέχρι και “μαθηματικά” να μην είναι στο δικό σου χέρι, πρέπει να προσπαθείς και να συνεχίζεις να εξελίσσεσαι ως ομάδα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε γιατί ό,τι μπορούμε να μάθουμε φέτος, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια”.

 

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο