Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςH Alfa Romeo καλωσορίζει τον Andreas Seidl στη θέση του CEO της...

H Alfa Romeo καλωσορίζει τον Andreas Seidl στη θέση του CEO της Sauber

Ο κ. Andreas Seidl είναι ο νέος CEO της Sauber. Γεννημένος στο Passau της Γερμανίας, ο κ. Seidl ξεκίνησε την καριέρα του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με το πρόγραμμα της BMW στη Formula 1, όπου και εργάστηκε επί σειρά ετών ως Head of Track Operations της Sauber.

Στη συνέχεια, ως Επικεφαλής της Ομάδας της Porsche, ο κ. Seidl κατέκτησε σειρά πρωταθλημάτων, καθώς και τρεις νίκες από το 2015 έως το 2017 στο θρυλικό 24 Hours of Le Mans, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του Επικεφαλής της Ομάδας της McLaren F1 Team το 2019.

Ο κ.Seidl θα αντικαταστήσει στη θέση του CEO τον κ. Frédéric Vasseur, ενώ σε συνεργασία με την ομάδα θα καθορίσει το νέο Επικεφαλής της ομάδας.

Jean Philippe Imparato CEO της Alfa Romeo: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το Andreas Seidl στην οικογένεια της Alfa Romeo. Η μεγάλη του εμπειρία θα αποτελέσει σημείο κλειδί ώστε να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για το 2023. Θα υποστηρίξουμε τον Andreas και την ομάδα την επόμενη σαιζόν, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Frédéric Vasseur για την εξαιρετική δουλειά που έκανε ώστε χρονιά με τη χρονιά να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας και να πετύχει το καλύτερο της αποτέλεσμα την τελευταία δεκαετία, με την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 για το 2022.»

Andreas Seidl, CEO του Sauber Group: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που από τον Ιανουάριο θα είμαι μέλος του Sauber Group. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Formula 1 και ένας οργανισμός που γνωρίζω πολύ καλά από τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκα στο Hinwil. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και μαζί με τους συναδέλφους μου στο Sauber Group να δουλέψουμε για τους φιλόδοξους στόχους που θέσαμε όλοι μαζί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Finn Rausing και όλους στο Sauber Group για την επιλογή τους. Ανυπομονώ να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μου.»

Finn Rausing, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sauber Holding AG: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Andrea Seidl πίσω στο Hinwil, ως CEO του Sauber Group. Η εμπειρία του Andreas είναι εξαιρετική και φέρνει στο Sauber Group μια ξεκάθαρη γνώση για το τι χρειάζεται ώστε κανείς να πετύχει τους στόχους του. Αναλαμβάνει σε ένα σημείο όπου ο οργανισμός αναπτύσσεται και ελπίζω ότι θα ζήσουμε μαζί πολλά χρόνια επιτυχιών.»

Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο