Φίλιππος Μαλακατές

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθηνάς από μικρή ηλικία η κλίση προς το χώρο της αυτοκίνησης ήταν εμφανής. Από μικρή ηλικία είχε συνεχή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της αυτοκίνησης μέσα από ιστοσελίδες, περιοδικά και εκθέσεις αυτοκινήτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχοντας μάθει να οδηγεί αγωνιστικό kart από τα 8 του χρόνια και κανονικό αυτοκίνητο από τα 12 του χρόνια ήταν σαφής ο προσανατολισμός που ήθελε να έχει. Ωστόσο μετά και την αποφοίτηση του από ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, αφοσιώθηκε και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χώρο του τουρισμού.

Η μεγάλη αγάπη παρόλα αυτά για τον αυτοκινητιστικό χώρο παρέμεινε και δυνάμωσε όποτε βρήκε θέση στις σελίδες blog αυτοκίνησης.

Άλλες πολύ αγαπημένες ασχολίες είναι η γυμναστική, το τένις, η ποδηλασία, το τρέξιμο και η κολύμβηση, η φύση , η πεζοπορία, το camping  και οι εκδρομές. Η ενασχόληση και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας φυλών είναι θεμέλιο στοιχείο για την καθημερινότητα του σε όλες τις πτυχές της.

Προσθετά, ως ενεργός ζωόφιλος  και κάτοχος γατιών και σκύλων, έχει βοηθήσει φιλοζωικές οργανώσεις στο έργο τους για την διάσωση και ευζωία των αδέσποτων. Τέλος , όπως είθισται με τους νέους, λατρεύει και καταναλώνει πολλή ελεύθερο χρόνο σε cinema, streaming platforms και κυρίως στα social media όπου και διαχειρίζεται τόσο τα προσωπικά προφίλ όσο και της εταιρείας στην όποια εργάζεται .

E-mail    : Filipposmf@yahoo.com