Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝεα ΜοντέλαΉρθε το Νέο Ford Fiesta - πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Ήρθε το Νέο Ford Fiesta – πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Το νέο Ford Fiesta ανασχεδιάζεται και επαναπροσδιορίζεται. Συνδυάζει σύγχρονο στιλ με επιλογές εξατομίκευσης: προηγμένη τεχνολογία με ανεκτίμητα χαρακτηριστικά. Και με μια συναρπαστική, δυναμική αίσθηση οδήγησης, αυτό είναι το αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Επόμενη γενιά με ασφάλεια και στιλ

Με περισσότερα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα το νέο Ford Fiesta είναι εδώ για να σας προσφέρει μια συναρπαστική, δυναμική μα πάνω από όλα ασφαλή οδήγηση. Στα βασικά του χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται συστήματα ασφαλείας όπως: το Active City Stop, τα προστατευτικά πόρτας Door Edge Protectors, το σύστημα πολυμέσων Ford SYNC 3 με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης, η Αναγνώριση Οδικής Σήμανσης,ο Έλεγχος Επαγρύπνησης του οδηγού,το Αυτορρυθμιζόμενο Σύστημα Σταθερής Ταχύτητας, η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας και η Υποβοήθηση διατήρησης αυτής καθώς και πολλά ακόμα.

Μεγαλύτερη ισχύς. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Γιατί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα; Με το νέο Ford Fiesta, τα έχετε όλα. Με τον βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 1.0L με 100PS, 125PS και 140PS έχετε στη διάθεσή σας τον έξι φορές βραβευμένο “Παγκόσμιο Κινητήρα της Χρονιάς”. Προτιμάτε το πετρέλαιο; Τότε μπορείτε να επιλέξετε τον κινητήρα TDCi 1.5L με 85PS ή με 120PS και να επωφεληθείτε της οικονομίας κατανάλωσης καυσίμου που προσφέρει.

Χρήσιμη τεχνολογία, όχι μόνο «gadgets»

Πολλές εξελιγμένες τεχνολογίες το νέο Ford Fiesta ενσωματώνει, οι οποίες σας βοηθούν στο σκοπό σας. Για παράδειγμα, το SYNC 3 σας επιτρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και την πλοήγηση με διαισθητικές φωνητικές εντολές ή να χρησιμοποιείτε με άνεση την οθόνη αφής με την μέθοδο «pinch & swipe».

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε την εμπειρία Ford Fiesta

Ένα σύστημα ήχου υψηλής ποιότητας έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το νέο Ford Fiesta από την Bang & Olufsen PLAY. Το υπερσύγχρονο αυτό ηχοσύστημα παρέχει ποιοτικό, πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω ενός συστήματος 10 ηχείων, woofer και subwoofer. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.

Το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta είναι εδώ με 8 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και με Προνομιακή Χρηματοδότηση.

Ελάτε τώρα στους Επίσημους Εμπόρους Ford να το δείτε, να το οδηγήσετε και να ανακαλύψετε περισσότερα από αυτά που θέλετε, στο αυτοκίνητο που αγαπήσατε!

Πηγή: Ford

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο