Έξι Lamborghini Huracán στην γη του κόμη Δράκουλα(+Video)

Lamborghini Huracán pic09

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις – έξη.  Έξη πανέμορφες  Κυρίες επισκέφτηκαν την γη του κόμη Δράκουλα της Τρανσυλβανίας.  Με εντυπωσιακά έντονα χρώματα και ομορφιά που δεν περνούσε απαρατήρητη, απ όπου και να περνούσαν – όλοι γυρνούσαν καi τις θαύμαζαν, στην γειτονιά του κόμη Δράκουλα. Και οι έξη ήταν υπέροχες!

Έξη Lamborghini Huracán πέρασαν τις απότομες στροφές σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και απαιτητικούς δρόμους στον κόσμο, το Transfăgărăşan.

Το Transfăgărăşan περνάει μέσα από τη γη του Δράκουλα στην περιοχή της Τρανσυλβανίας στη Ρουμανία, σε μια διαδρομή 90 χιλιομέτρων. Ανοίγει μόνο από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο, ο δρόμος χτίστηκε μεταξύ 1970 και 1974 με εντολή του δικτάτορα Νικολάε Τσαουσέσκου – ονομάζεται επίσης Folly του Τσαουσέσκου – για να επιτρέψει στα ρουμανικά στρατεύματα να διασχίσουν τα Καρπάθια Όρη γρήγορα, σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής.

Η διαδρομή ανεβαίνει στα υψηλότερα βουνά της Ρουμανίας, προσφέροντας εκπληκτική θέα, περνώντας από άγονες εκτάσεις σε καταπράσινες κοιλάδες.

Η παρέα αποχώρησε από την πόλη του Sibiu, πέρασε από το χωριό Cartisoara και στη συνέχεια έστριψε προς τις πολυάριθμες φουρκέτες που περνούν τα βουνά Fagaras. Η ομάδα με τις Lamborghini Huracán έφτασε στο υψηλότερο σημείο της λίμνης Balea και κατέληξε τελικά προς το εντυπωσιακό φράγμα Vidraru, πάνω από το οποίο ανυψώθηκαν τα ερείπια του κάστρου του Vlad III της Βλαχίας, που ήταν η έμπνευση για τον χαρακτήρα του συγγραφέα Bram Stoker, Count Dracula.

Ελπίζω το επόμενο ταξίδι των έξη Κυριών να γίνει στην όμορφη Ελλάδα μας για να μαγευτούν από τις ομορφιές της χώρας μας!!!

Πηγή: Lamborghini