Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΤο Suzuki Swift Sport στη Φρανκφούρτη

Το Suzuki Swift Sport στη Φρανκφούρτη

Suzuki Swift Sport pic0Την εξαιρετικά σημαντική στον κόσμο του αυτοκινήτου 67η Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης (IAA Frankfurt Motor Show) επέλεξε η Suzuki για την Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου Swift Sport, πλαισιώνοντας την παρουσίαση συνολικά εννέα εκθεμάτων –αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και κινητήρων.

Η 3η γενιά του Swift Sport υιοθετεί χαμηλότερη και φαρδύτερη σιλουέτα, με πιο επιθετικό σχεδιασμό, και αναλογία ροπής προς βάρος τέτοια που εξασφαλίζει την κατοχύρωση του Swift Sport στην κατηγορία των πραγματικά καυτών hatchback!

Τα highlights του νέου Swift Sport

Το βάρος του αμαξώματος μειώθηκε κατά 80 κιλά, περιοριζόμενο στα 970 κιλά, ενώ η μέγιστη ροπή αυξήθηκε κατά 70 Nm, φτάνοντας τα 230 Nm, με τη χρήση του κινητήρα 1.4 BOOSTERJET. Τη ίδια στιγμή η φημισμένη εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά του Swift Sport έγινε καλύτερη και πιο κοφτερή από ποτέ! Το αποτέλεσμα είναι η γνήσια hot hatch απόδοση, που ανεβάζει το Swift Sport σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Suzuki Swift Sport pic3Η αθλητική σιλουέτα του Swift Sport και τα διαπιστευτήρια των επιδόσεών του, παίρνουν μορφή μέσα από τη νέα μάσκα και τον εμπρός προφυλακτήρα, με το αεροδυναμικό εμπρός σπόιλερ, τα πλαϊνά μαρσπιέ, τον πίσω διαχύτη και την αεροτομή οροφής. Οι γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και η διπλή απόληξη της εξάτμισης ολοκληρώνουν την εικόνα.

Το νέο εσωτερικό του Swift Sport διεγείρει τις αισθήσεις του οδηγού του. Τονισμένες επιφάνειες, χρωματικές αντιθέσεις και όργανα ακριβείας, προσφέρουν την απαραίτητη οπτική σύνδεση, ενώ τα ημιμπάκετ καθίσματα και τα υψηλής ποιότητας υλικά, χαρίζουν στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχ ο της απόλαυσης.

Από το ντεμπούτο του, το 2005, ως το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας του πρώτου μας παγκόσμιου στρατηγικού μοντέλου του Swift, το Swift Sport πάντα απολάμβανε του χαρακτηρισμού του άνετου, προσιτού και πραγματικά σπορ hatchback.

Το νέο Swift Sport αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη την Άνοιξη του 2018.

Πηγή: Suzuki

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο