Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝέο Subaru Impreza

Νέο Subaru Impreza

subaru_impreza_pic5Το νέο Impreza της Subaru κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η ασφάλεια έπαιξε βασικό ρόλο στην εξέλιξη του ολοκαίνουριου Impreza, με το νέο σύστημα υποβοήθησης οδηγού της Subaru Global Platform και το EyeSight – πέρα από τον παραδοσιακό εξοπλισμό ασφαλείας.

Το νέο Impreza είναι ένα hatchback και διαθέτει την γνωστή Symmetrical All-Wheel Drive της Subaru που συνδυάζεται με κινητήρα Boxer.

Αυτή είναι η πέμπτη γενιά του Impreza και το hatchback απευθύνεται σε ανθρώπους που χρειάζονται να πάνε οπουδήποτε με οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς να θέλουν ένα όχημα μεγέθους SUV.

Οι βενζινοκινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο Impreza είναι ο 1.6-λίτρων με δύναμη 112hp και ροπή 150Nm και ο 2.0-λίτρων με δύναμη 154hp και ροπή 196Nm, οι οποίοι θα  συνοδεύονται είτε από ένα μηχανικό κιβώτιο 5ταχυτήτων είτε από το γνωστό αυτόματο κιβώτιο (CVT).

subaru_impreza_pic7Εξωτερική σχεδίαση

Η σχεδίαση είναι μια πιο δυναμική επανάληψη του προηγούμενου Impreza με την εξαγωνική μάσκα Subaru και τους χαρακτηροιτστικούς προβολεις της εταιρέιας, διατηρλωντας τις ίδιες  αναλογίες. Το Impreza θα διατίθεται σε πέντε χρώματα: λευκό μαργαριτάρι, κόκκινο, ασημένιο μεταλλικό, σκούρο μπλε και σκούρο γκρι μεταλλικό.

Εσωτερική σχεδίαση

Στο εσωτερικό η ποιότητα των μαλακών πλαστικών επιφανειών  έχει βελτιωθεί, χωρίς να χάσει τη λειτουργικότητα και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά που αγαπούν οι πελάτες της Subaru. Τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάζουν και να κρατάνε το σώμα σταθερό ώστε να κάνουν τον οδηγό να αισθάνεται ασφαλής.

 

Το ολοκαίνουργιο Impreza θα φέρει οθόνη αφής 8 ιντσών, εξοπλισμένο με Apple CarPlay ™, Android Auto ™, ραδιόφωνο DAB καθώς και την απαραίτητη ενημέρωση από το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο είναι 10mm χαμηλότερο, 35mm ευρύτερο και έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο 25mm. Πράγμα που σημαίνει ότι η καμπίνα είναι μεγαλύτερη 29 χιλιοστά μπροστά και 34 χιλιοστά πίσω και διαθέτει 26 χιλιοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Η μέγιστη χωρητικότητα των αποσκευών έχει επίσης αυξηθεί κατά 10 λίτρα με το άνοιγμα της πίσω πόρτας (100 χιλιοστά) και το βάθος του πορτμπαγκάζ (41 χιλιοστά).

Πηγή: Subaru

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο