Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΤο Honda Civic Type R κέρδισε το βραβείο sport auto 2017

Το Honda Civic Type R κέρδισε το βραβείο sport auto 2017

Οι αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “sport auto” ψήφισαν το Civic Type R της Honda ως το ‘Καλύτερο Εισαγόμενο Μικρομεσαίο Σπορ Αυτοκίνητο’ στη φετινή έκδοση του θεσμού. Πάνω από 13.000 αναγνώστες ανέδειξαν το Civic Type R ως το καλύτερο στην  κατηγορία του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Φρέσκο ακόμα από το ρεκόρ γύρου για προσθιοκίνητα οχήματα που πέτυχε στο θρυλικό Nürburgring Nordschleife τον Απρίλιο, το ‘αγωνιστικό αυτοκίνητο με έγκριση για το δρόμο’ της Honda απέκρουσε τον ανταγωνισμό μοντέλων όπως τα Seat Leon SC Cupra 300, Renault Megane GT TCe 205 και Kia Pro Cee’d GT.

Είναι η δεύτερη φορά που η Honda γεύεται την επιτυχία στο διαγωνισμό “sport auto”, καθώς η προηγούμενη γενιά 2015 Civic Type είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο ‘Best Import Compact Sports Car’.

Το νέο Civic Type R επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 5,7 δεύτερα έχοντας ένα βελτιστοποιημένο κινητήρα 2.0 VTEC TURBO που φέρνει 320 ίππους στο δρόμο. Η τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 272 km/h με την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και το βελτιστοποιημένο πακέτο αεροδυναμικής να παρέχουν εξαιρετική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Το Honda SENSING είναι στάνταρ στη οικογένεια Civic και θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ασφαλείας στην κατηγορία του, με συστήματα όπως Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist και intelligent Adaptive Cruise Control.

Πηγή: Honda

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο