Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ RENAULT στην 88η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Η RENAULT στην 88η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Με 120 χρόνια ιστορίας, η Renault, δεν έχει σταματήσει να πρωτοπορεί, συχνά εκπλήσσοντας το κοινό με τις ιδέες της. Με δεδομένη την ηγετική της θέση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και στις εξελίξεις που αφορούν στην αυτόνομη οδήγηση, η  Renault μετά το πρωτότυπο Symbioz που εξέφρασε την ιδέα της για την ιδιωτική μετακίνηση, ολοκληρώνει το όραμά της για το μέλλον παρουσιάζοντας στην έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο EZGO. Με το EZ-GO, η Renault, δημιουργεί ένα όχημα ιδανικό για τις αστικές περιοχές, αλλά και τη μελλοντική τάση όπου τα οχήματα δεν θα ανήκουν σε ένα χρήστη, αλλά θα χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους με βάση το πρόγραμμα και τις ανάγκες τους.

Παράλληλα με το πρωτότυπο EZ-GO, η Renault θα πραγματοποιήσει και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης Energy TCe, χωρητικότητας 1.3 λίτρων ο οποίος σε διάφορες εκδόσεις θα αποδίδει από 115 έως και 160 ίππους.

Η Dacia παράλληλα με το νέο Duster, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία, παρουσιάζει μία ειδική έκδοση του επιτυχημένου Dacia Sandero Stepway, ενός μοντέλου που κατέκτησε την κορυφή στις λιανικές πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η αναβίωση της Alpine με την A110 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι το πάθος για την οδήγηση εξακολουθεί να παραμένει ένας σταθερός πυλώνας της σύγχρονης αυτοκίνησης. Μετά την επιτυχία της Α110 Premiere Edition το 2017, η Alpine συνεχίζει με την παρουσίαση δύο ακόμα ξεχωριστών εκδόσεων, της A110 Pure και της A110 Légende. Οι δύο εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τον κινητήρα της Renault των 1,8 λίτρων απόδοσης 252 ίππων, καθώς και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

Pure: Θα είναι η ελαφρύτερη έκδοση της A110 η οποία θα εστιάζει στην απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση, διατηρώντας όμως την μινιμαλιστική και παράλληλα ποιοτική αίσθηση του μοντέλου.

Légende: Θα εστιάζει περισσότερο στην άνεση και την ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και το ταξίδι. Εφοδιασμένη με περισσότερο εξοπλισμό άνεσης, αλλά την ίδια κορυφαία αίσθηση οδήγησης.

Πηγή: Renault

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο