Wednesday, September 28, 2022
HomeUncategorizedH Citroen στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης-Νέα

H Citroen στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης-Νέα

Στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Citroën έχει πολλά και σημαντικά νέα να φέρει στα μάτια των επισκεπτών. Από την αλλαγή που έκανε ολόκληρη η μάρκα, έως και τα νέα μοντέλα που θα είναι στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής αγοράς τους επόμενους μήνες, τα νέα που έχει να επικοινωνήσει η Citroën το Μάρτιο στη Γενεύη, είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά. Ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα «πρόσωπα» στη γκάμα της Citroën, που είναι ήδη 6 μέσα στους τελευταίους 24 μήνες και έπεται συνέχεια! Τα αυτοκίνητα που αντλούν από το DNA της μάρκας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τη συνολική άνεση που ορίζεται από το ξεχωριστό πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, η Citroen:

– Παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Berlingo. Είναι η τρίτη γενιά ενός εμβληματικού αυτοκινήτου, με την οποία συνεχίζεται η επιτυχημένη ιστορία του μοντέλου που δίνει έμφαση στην απλότητα, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την απόλυτη πρακτικότητα, υιοθετώντας πλήρως τις αξίες της Citroën.

– Στο πλευρό του Berlingo και πρώτη φορά σε Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, θα είναι το νέο C4 Cactus. Το εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα φρέσκο αισθητικά hatchback, που θα είναι το πρώτο μοντέλο της Citroën στην Ευρώπη, με την ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions™.

– Η Citroën παρουσιάζει στη Γενεύη την ειδική έκδοση C4 Picasso Rip Curl, καθώς και το SpaceTourer Rip Curl Concept, ένα «νομαδικό» και ιδιαίτερα ευχάριστο 4×4, πλήρως εξοπλισμένο για απεριόριστη περιπέτεια, βασισμένο στην τεχνογνωσία της Rip Curl με τη συνεργασία της οποίας έχουν προκύψει πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα για περιπέτεια.

– Στο επίκεντρο θα είναι επίσης το νέο C3 Aircross Next Gen SUV, το οποίο είναι ήδη μεταξύ των best sellers της μάρκας, μαζί με το νέο C3 και τις ειδικές του εκδόσεις με έμφαση στη μόδα, “Elle”.

Ο δυναμισμός των παραπάνω που ξεπερνάει τα αυτοκίνητα και προβάλλει με τον πιο πειστικό τρόπο τη διάθεση της Citroën για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, από τους χώρους της εταιρείας και τις εκθέσεις της με τα ιδιαίτερα σημεία πώλησης, μέχρι την after sales εξυπηρέτηση που ξεπερνά κάθε προσδοκία, κάνοντας την εμπειρία της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου την πλέον φιλική για το χρήστη.

Στα 1.100 τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου, η Citroën παρουσιάζει τη μοντέρνα γκάμα αυτοκινήτων της που έχει αναγεννηθεί και προβάλλει την επιμονή για διάκριση σε όλους τους τομείς. Τα μοντέλα της κρατούν τα χαρακτηριστικά που κάνουν το καθένα να ξεχωρίζει, ενώ μοιράζονται το νέο στυλιστικό ύφος, που βασίζεται στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®. Η διάρκεια στην επιθετική πολιτική της εταιρείας, θα δώσει συνέχεια στην άνοδο που σημείωσε η Citroën παγκοσμίως με αύξηση μεριδίου κατά 7,5% (εξαιρουμένης της Κίνας). Στην Ευρώπη, η μάρκα έχει κάνει νέο ρεκόρ ξεπερνώντας τις 768.000 πωλήσεις αυτοκινήτων. Το 2018, η συνεχιζόμενη αύξηση θα βασιστεί στα μοντέλα που θα βρεθούν στη Γενεύη.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΝΕΟ BERLINGO, ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Είναι στην ουσία το αυτοκίνητο που δημιούργησε την κατηγορία των μοντέλων «αναψυχής» ή «ελευθέρου χρόνου» το 1996. Με την τρίτη του γενιά, η Citroën επιδιώκει την συνέχιση της επιτυχίας του πρακτικού αυτοκινήτου. Καινοτομώντας σε όλες τους τις προεκτάσεις προκειμένου να υποστηρίζει ιδανικά τις δραστηριότητες αναψυχής όλης της οικογένειας, το νέο Berlingo έρχεται να εναρμονιστεί με τα πλέον νέα μοντέλα της μάρκας. Υιοθετώντας μια νέα μορφολογία στην καμπίνα αλλά και τα νέα στυλιστικά δεδομένα, αυτά που προκύπτουν από την νέα «οικογενειακή» προσέγγιση σε ότι αφορά την αισθητική, το νέο μοντέλο της Citroën κάνει την ανωτερότητά του στην κατηγορία ακόμα πιο κατηγορηματική. Νέα πλατφόρμα και 19 βοηθήματα για τον οδηγό, μαζί με τις 4 τεχνολογικές εφαρμογές που ενισχύουν τη διασύνδεση και τους βραβευμένους κινητήρες τελευταίας γενιάς, κάνουν το Berlingo να είναι η ιδανική επιλογή με δύο εκδόσεις: 5θέσια και 7θέσια. Το νέο Berlingo θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2018.

ΝΕΟ C4 CACTUS, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Η Citroën παρουσιάζει για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση το νέο και εξαιρετικά άνετο C4 Cactus. Το νέο C4 Cactus έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και φτάνει σε υψηλά επίπεδα από την άποψη της τεχνολογίας και των κινητήρων, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ξεχωρίζει μέσα από την μοναδική του προσωπικότητα και την κορυφαία άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του. Το στυλ του αυτοκινήτου είναι τόσο τολμηρό και μοντέρνο όσο ποτέ. Με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, το νέο C4 Cactus θέτει νέα standards στα επιβατικά αυτοκίνητα και είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC). Αυτό, σε συνδυασμό με τα καθίσματα Advanced Comfort κάνει πραγματικά άνετη εμπειρία τις μετακινήσεις με το νέο C4 Cactus.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ MPV

Η Citroën υνεχίζει τη συνεργασία της με την Rip Curl και παρουσιάζει την απόλυτη πρόταση: το SpaceTourer Rip Curl Concept. Ως πρωτοπόρος με το SpaceTourer που επικεντρώνεται στα σπορ, το σύγχρονο MPV έχει πλέον μεγαλύτερες off-road ικανότητες μέσω της φροντίδας που έχει δεχτεί το σύστημα τετρακίνησης από την Automobiles Dangel. Η απόλυτη ελευθερία υπογραμμίζεται από την ποιοτική κατασκευή της Pössl για το καλύτερο camping van που έχει δει ποτέ η αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετατροπή και το νέο κιτ είναι διαθέσιμα και για τη σειρά SpaceTourer, ενώ παράλληλα με αυτό το όχημα υπάρχει και το C4 Picasso Rip Curl, που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

Δύο ελκυστικά αυτοκίνητα με δυναμικό χαρακτήρα που εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρουν και την πρακτικότητα τους. Το νέο C3 έχει ήδη 300.000 πωλήσεις και στη Γενεύη προβάλλεται η πολύ μοντέρνα σειρά “C3 ELLE”. Το νέο C3 Aircross Next Gen SUV, είναι το πρώτο μοντέλο της Citroën που ξεκινά την «επίθεση» της μάρκας στην κατηγορία των SUV στην Ευρώπη. Εκτός της μοναδικής άνεσης, το C3 Aircross Next Gen SUV προβάλλει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που έχει ήδη προσελκύσει 50.000 πελάτες.

Η εξέλιξη αυτή με τα δύο πολύ πετυχημένα best sellers, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εκσυγχρονισμό του εμπορικού σήματος, το οποίο, όπως και ο πολύχρωμος και ζεστός χώρος της Citroën στη Γενεύη, εξελίσσεται για να προσαρμόζεται στα νέα καταναλωτικά πρότυπα και να είναι πιο κοντά στους πελάτες.

Αυτό αποδεικνύεται και στο La City Citroen αλλά και από τις υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor, το Rent & Smile ή το Earn & Drive, τα οποία συνεχίζουν την ανάπτυξή τους και επιτρέπουν την απλούστευση της εμπειρίας του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την αίσθηση της εμπιστοσύνης από το κοινό προς τη μάρκα.

Previous articleMitsubishi Eclipse Cross
Next articleΝέο Audi Α6
RELATED ARTICLES
EnglishΕλληνικά
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty