Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΤο νέο Σπαστό Ποδήλατο MINI

Το νέο Σπαστό Ποδήλατο MINI

mini-folding-bike-031Η άνοιξη έφτασε και μαζί με αυτήν ξεκινά η ποδηλατική σεζόν. Οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου σας προσκαλούν να εξερευνήστε την ύπαιθρο με τη δύναμη του πεντάλ. Η νέα έκδοση του Σπαστού Ποδηλάτου ΜΙΝΙ (MINI Folding Bike) που παρουσίασε η μάρκα στο ξεκίνημα της ανοιξιάτικης σεζόν πηγαίνει παντού και αναμένεται να γοητεύσει τους λάτρεις του design και τους ενθουσιώδεις φίλους της ΜΙΝΙ.

Το σπαστό δίτροχο φορτώνεται γρήγορα και εύκολα στο χώρο αποσκευών οποιουδήποτε αυτοκινήτου και αποτελεί ένα ευέλικτο, άνετο και σύγχρονο μέσο για βόλτες στην πόλη ή στην εξοχή. Σε κάθε περίπτωση, η απόλαυση του ποδηλάτη είναι εγγυημένη.

Λειτουργικότητα και σχεδίαση

mini-folding-bike-03Το νέο Σπαστό Ποδήλατο MINI προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα σε συνδυασμό με σύγχρονη σχεδίαση. Διαθέτει έναν ευφυή μηχανισμό για να μπορεί ο ελαφρύς αλουμινένιος σκελετός του να κλείνει και να ανοίγει μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι μεταμορφώνεται γρήγορα και εύκολα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων που χωράει σε πρακτική τσάντα μεταφοράς.

Ο γκρι σκούρος ματ σκελετός με ασημί πινελιές και το λογότυπο ΜΙΝΙ στην πάνω μπάρα του σκελετού δημιουργεί μία πολύ αριστοκρατική, μοντέρνα εμφάνιση που αποπνέει ποιότητα. Η σέλα και το τιμόνι από δέρμα στο χρώμα του κονιάκ βάζουν τις τελικές πινελιές στη σχεδίαση και αναδεικνύουν το στυλ του MINI Folding Bike.

 Τεχνικές λεπτομέρειες και διαθεσιμότητα

Μία δερμάτινη σέλα με αφρώδες υλικό, οκτώ ταχύτητες και τροχοί 20-ιντσών κάνουν το ποδήλατο εξαιρετικά άνετο για οδήγηση, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα έντεκα κιλά. Η αλυσίδα με επένδυση TeflonÒ προστατεύει από τη διάβρωση και το χώμα, επομένως είναι έτοιμο για δράση, με βροχή ή με λιακάδα. Οι λασπωτήρες, μπροστά και πίσω, παρέχουν πρόσθετη προστασία από το χώμα, τις πιτσιλιές από τη βροχή και τη λάσπη.

 

Το MINI Folding Bike διατίθεται τώρα στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI. Η τιμή του είναι 677.00 € (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή + ΦΠΑ) και διατίθεται πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο για οδήγηση.

Πηγή: MINI

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο