Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΡάλλυ Ακρόπολις 2018

Ράλλυ Ακρόπολις 2018

2018_EKO_Acropolis_PC03Είναι ο τρίτος χρόνος μετά την επιστροφή του αγώνα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στην πόλη της Λαμίας, σε ορισμένα από τα κλασσικά «ακροπολικά» χώματα – ενώ φέτος θα υπάρξουν και δύο ακόμα μεγάλες αναβιώσεις: της εκκίνησης κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, και της Υπερειδικής Διαδρομής στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

Η τελετή εκκίνησης θα γίνει στην Ακρόπολη στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 1/6, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί (στις 15:26) η Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου και το απόγευμα (17:29) η Ειδική σε μια κλασσική και άκρως δημοφιλή διαδρομή, στο πεδίο βολής της Θήβας.

Η δεύτερη μέρα, Σάββατο 2/6, περιλαμβάνει έξι Ειδικές Διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) -Νέα Άμφισσα, Δροσοχώρι, Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα- και η τρίτη μέρα άλλες δύο επαναλαμβανόμενες, τη Γραμμένη και τη Δίβρη. Ο τερματισμός το αγώνα είναι προγραμματισμένος για τις 15:04 το ίδιο απόγευμα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

2018_EKO_Acropolis_LogoΈνας από τους ιστορικότερους αλλά και δυσκολότερους αγώνες, το όνομα του οποίου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα μας. Η ΕΚΟ για 8η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις ως μέγας χορηγός ονοματοδοσίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα αυτού του σημαντικού θεσμού όχι μόνο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

Καθώς το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 μπαίνει στην τελική του ευθεία, κεντρικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα είναι να διασφαλίσει ότι ο ελληνικός αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ θα είναι αντάξιος της ιστορίας του και, κυρίως, της προοπτικής του.

Πηγή: ΟΜΑΕ

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο