Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΤο Abarth 124 rally ασταμάτητο σε χώμα και άσφαλτο

Το Abarth 124 rally ασταμάτητο σε χώμα και άσφαλτο

Το Abarth 124 rally επιβεβαίωσε ότι άξιζε την προσοχή μας και στους χωμάτινους αγώνες σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις το Σαββατοκύριακο.

Στη Ρουμανία, στους σκληρούς χωματόδρομους του Arad rally, ο Florin Tincescu (ROM) και o Alina Pop (ROM)  κατέκτησαν την νίκη στη κατηγορία R-GT, εξασφαλίζοντας μια ενδέκατη θέση στη συνολική κατάταξη.

Abarth_Modanesi_02Στην Ιταλία,  το Abarth 124 rally που διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες προσαρμογής  ξεχώρισε στους ελικοειδείς δρόμους της ειδικής διαδρομής  στην άσφαλτο του Rallye Elba, φέρνοντας στον νεαρό Christopher Lucchesi (ITA) και στον συνοδηγό Marco Pollicino (ITA) την τρίτη νίκη της φετινής σεζόν  στη κατηγορία R-GT. Τερμάτισαν μπροστά από το συνδυασμό Andrea Modanesi (ITA) με συνοδηγό τον Roberto Mometti (ITA) της ομάδας Bernini Rally.

Με τις δύο αυτές νίκες, το Abarth 124 rally έχει συγκεντρώσει συνολικά 14 στη κατηγορία του και έτσι κερδίζει αυτή τη σεζόν στο Ιταλικό, Γαλλικό, Ρουμανικό, Σλοβενικό και Ισπανικό πρωτάθλημα ενώ επιπλέον έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Rally Tour de Corse του παγκόσμιου πρωταθλήματος  της FIA R-GT.

Abarth_Tincescu_08Στη Ρουμανία, το Rally  ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, συναρπαστικό, με τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές να έχουν πολλές εναλλαγές μέσα στο δάσος. Αυτές οι συνθήκες δεν επιβράδυναν τον νεαρό Ρουμάνο Florin Tincescu, ο οποίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά χωμάτινο τερέν με πισωκίνητο αυτοκίνητο. “Ο αγώνας μου με το Abarth 124 ήταν εξαιρετικά αξιόπιστος, κυρίως επειδή δεν είχαμε καθυστερήσει, ούτε και στα πιο σκληρά περάσματα”, δήλωσε στο τέλος του αγώνα. “Ήταν ένας πολύ σκληρός και επιλεκτικός αγώνας και για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιτυχία μας “.

Abarth_Lucchesi_05Στο Rallye Elba, και τα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα  Abarth 124 rally  έκοψαν το νήμα στη γραμμή τερματισμού, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα αυτοκίνητα με το Σκορπιό είναι ήδη εξαίρετα. Για άλλη μια φορά, ο Lucchesi (ITA)  πήρε το προβάδισμα  και είχε την ικανοποίηση να κάνει άριστο χρόνο στις πιο απαιτητικές ειδικές διαδρομές  μιας πολύ θεαματικής και συναρπαστικής πορείας διασχίζοντας το άγριο νησί που εξορίστηκε ο Ναπολέων. “Οι τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες σημαίνουν ότι μπορώ να πω σοβαρά τις απαιτήσεις μου, θέλω να κερδίσω το ιταλικό πρωτάθλημα R-GT, είναι ο στόχος μου για αυτή τη σεζόν”, δήλωσε. “Η εξαιρετική αξιοπιστία του Abarth 124 rally αποτελεί βασικό στοιχείο για την επίτευξη αυτού του στόχου”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο