Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΣυναρπαστικοί αγώνες για την Abarth Racing και αυτό το Σαββατοκύριακο

Συναρπαστικοί αγώνες για την Abarth Racing και αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο με συναρπαστικές νέες προκλήσεις για τους οδηγούς της Abarth: Από τους αγώνες ράλι στη Γαλλία και την Ισπανία μέχρι τον τέταρτο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 της Abarth σε πίστα στην Αυστρία, αλλά και το Rally d’Italia Sardegna όπου οι Andrea Nori και Sofia Peruzzi (νικητές στο 2018 Aci Rally Italia Talent, που χορηγούσε η Abarth) αγωνίζονται με ένα Abarth 500 R3T.

 Αγώνας Abarth 124 σε Γαλλία και Ισπανία

Abarth_Racing_041Ο 4ος γύρος του Γαλλικού Πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται η Μιλανέζικη αγωνιστική ομάδα, το Rallye des Vosges, θα διεξαχθεί στη Γαλλία. Ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας R-GT στο Tour de Corse που μετρά για το Κύπελλο FIA Raphael Astier θα οδηγήσει το Abarth 124 rally GT+. Ο Astier θα είναι στη θέση του ανερχόμενου Nicolas Ciamin (FRA) που αγωνίζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαρδηνία στο πλαίσιο προγράμματος για νέους οδηγούς της Γαλλικής Ομοσπονδίας. Ο Astier, με συνοδηγό τον Frederic Vauclaire, θα κληθεί να διανύσει συνολικά 544km όλα ασφάλτινα. Απ’ αυτά τα 183km θα διανυθούν με μεγάλη ταχύτητα, είναι η συνολική απόσταση των 12 ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Στην Ισπανία, οι Alberto Monarri (SPA) και Rodrigo Sanjuàn (SPA) της ομάδας SMC Junior Motorsport θα υπερασπιστούν το προβάδισμά τους στο Κύπελλο δικίνητων, του Rallye De Ourense. Πρόκειται για  το τέταρτο φετινό αγώνα του ασφάλτινου Ισπανικού πρωταθλήματος. Η συνολική απόσταση είναι 506km εκ των οποίων τα 182km θα διανυθούν με υψηλή ταχύτητα καθώς απαρτίζουν τις 26 ειδικές διαδρομές.

Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος ADAC F4 Abarth στην Αυστρία

Abarth_Racing_042Μετά τους αγώνες στη Μόντσα του Ιταλικού Πρωταθλήματος F4 με κινητήρες Abarth,  όπου είχαν κερδίσει οι Leonardo Lorandi (ITA, δύο νίκες) και William Alatalo (FIN), τα μονοθέσια πάνε στο  Red Bull Ring της Αυστρίας. Εκεί τριάντα περίπου οδηγοί θα αγωνιστούν στον 4ο γύρο του ADAC F4 Abarth.

Το συναρπαστικό Rally d’ Italia Sardegna, ο μόνος ιταλικός αγώνας που προσμετρά στο WRC θα διοργανωθεί από 7 – 10/6. Ο Andrea Nori, 22 ετών, από το Bassano del Grappa και η Sofia Peruzzi, 22 ετών από το Montecchio Maggiore, νικητές του Aci Rally Italia Talent της Abarth θα λάβουν μέρος. Δύο μεγάλοι πρωταθλητές θα είναι δίπλα στους πρωτάρηδες για να τους καθοδηγούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Giandomenico Basso και ο Gigi Pirollo συμμετείχαν στο πάνελ που εξέτασε τους διαγωνιζόμενους στο Talent Aci Rally Italia της Abarth.

Πηγή: Abarth

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο