Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραMission Impossible - Με πρωταγωνιστές την BMW και τον Tom Cruise (Video)

Mission Impossible – Με πρωταγωνιστές την BMW και τον Tom Cruise (Video)

Το BMW Group ανακοίνωσε ότι είναι ο αποκλειστικός, παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος στη νέα ταινία της σειράς δράσης των Paramount Pictures και Skydance Media, ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ που λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου. Η BMW συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011, και στην προσεχή ταινία, για μία φορά ακόμα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων και παγκόσμιες δραστηριότητες marketing.

 

Στη νέα ταινία, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, εξ αιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett, και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie.

mission-impossible-f 018Στο δυναμικό της ομάδας μπαίνει η νέα BMW M5 και αρκετά ακόμα μοντέλα BMW, αναμεσά τους οι 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, BMW Σειρά 7 Sedan και BMW R nineT Scrambler.

Διακοσμημένη με Αξεσουάρ BMW M Performance, όπως μαύρη μάσκα (νεφρών) και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, η BMW M5 κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην ταινία. Με τον πανίσχυρο 4.4L V8 biturbo κινητήρα με τεχνολογία TwinPower Turbo και 441 kW/600 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km) και νέο, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η BMW M5 φροντίζει ο Ethan Hunt (Cruise) να έχει πάντα την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την τέλεια δυναμική συμπεριφορά  για να μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά από τους εχθρούς του.

Η BMW R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές  σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, από το ιστορικό παρελθόν της BMW κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Paramount Pictures, η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της BMW με θέμα “Mission to Thrill” θα προωθήσει και θα υποστηρίξει το λανσάρισμα στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα συμπεριλάβει κοινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μέσα, αναδεικνύοντας μία γκάμα διαφορετικών οχημάτων, έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακό περιεχόμενο σε ιστότοπους της BMW, καθώς και άλλα βασικά κανάλια, δράσεις του δικτύου εμπόρων και άλλα.

Η συνεργασία μεταξύ BMW και Paramount Pictures στη σειρά ‘Επικίνδυνη Αποστολή’, που χρονολογείται από το 2011, έχει ήδη προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους αρκετές κλασικές στιγμές της ιστορίας του κινηματογράφου. Η μάρκα BMW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην πλοκή κάθε ταινίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και το όραμα έχουν βοηθήσει τους πράκτορες IMF να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

 

Το πρωτότυπο BMW i Vision Dynamics concept, που έδωσε μία πρώτη γεύση από το επαναστατικό σπορ μοντέλο BMW i8 hybrid και τεχνολογίες όπως Head-Up Display και ενεργή Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection), έκανε το ντεμπούτο του στην ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα’ το 2011.

Το 2015, ακολούθησε η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος’ στην οποία η BMW M3 κατέγραψε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές οδηγικής δράσης με όπισθεν στην ιστορία του κινηματογράφου. Το αυτοκίνητο της ταινίας για μία φορά ακόμα ήταν προάγγελος μελλοντικής τεχνολογίας με λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα θυμούνται με νοσταλγία την τρελή καταδίωξη όπου ο Ethan Hunt οδηγεί την BMW Motorrad S 1000 RR στα βουνά έξω από το Μαρρακές.

Πηγή: BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο