Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςTo Abarth 124 rally στο βάθρο

To Abarth 124 rally στο βάθρο

Το Abarth 124 rally γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε μια εξαιρετική νίκη στην κατηγορία R-GT και ταυτόχρονα 3η θέση γενικής στο Rally Zelezniki, που προσμετρά στο Σλοβένικο Πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 17η φετινή νίκη, για το Abarth 124 rally, σε 8 διαφορετικά εθνικά πρωταθλήματα στην κατηγορία R-GT.

Abarth_nucita3Η νίκη των Nucita-Vozzo στην κατηγορία R-GT στη Σλοβενία πήρε άλλη διάσταση καθώς τερμάτισαν και στην 3η θέση της γενικής κατάταξης σ’ έναν αγώνα όπου εκκίνησαν τουλάχιστον 10, τετρακίνητα αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς. Η διαδρομή σε τυπικά περάσματα των Άλπεων με ανηφόρες, κατηφόρες, πέταλα να εναλλάσσονται με πιο γρήγορα κομμάτια, ανέδειξε το εξαιρετικό κράτημα και την ταχύτητα του Abarth 124 rally. Μάλιστα ο Ιταλικός οδηγός μπόρεσε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο γενικής, σε μια από τις μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Από τα γρήγορα ασφάλτινα περάσματα των Σλοβενικών Άλπεων μεταφερόμαστε στα χωμάτινα του Rally San Marino. Εκεί το Abarth 124 rally έδωσε τη δυνατότητα σε νέους οδηγούς να αποκομίσουν εμπειρίες και να κερδίσουν στην κατηγορία τους. Στον 5ο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ράλι, ο νεαρός Andrea Modanesi (ITA), με συνοδηγό τον Marco Vozzo (ITA), βρέθηκε σε χωμάτινο τερέν για πρώτη φορά στην καριέρα του και κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή της κατηγορίας R-GT.

Είχαμε δράση και στο Rally Bohemia, που προσμετρά στο Τσέχικο Πρωτάθλημα Ράλι. Εκεί οι Martin Rada (CZE), Jaroslav Jugas (CZE), με το Abarth 124 rally της Agrotec Abarth Czech Team, έκαναν μια υπολογίσιμη εμφάνιση στις πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα προτού υποχρεωθούν σε εγκατάλειψη.

Πηγή: Abarth

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο