Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφορα"Chatting" με τον επικεφαλή της Fiat (Video)

“Chatting” με τον επικεφαλή της Fiat (Video)

Η Fiat συνεχίζει την άμεση επικοινωνία με το κοινό, με τον Επικεφαλής της για την περιοχή ΕΜΕΑ, κ. Luca Napolitano, να απαντά προσωπικά και χωρίς «φίλτρα», στις απορίες του κοινού για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500.

Στη 2η επικοινωνία του κ. Napolitano με το κοινό, στο πλαίσιο του “Chatting with Fiat”, ο Επικεφαλής της μάρκας, απαντά σε σειρά ερωτήσεων καταναλωτών από την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, τη στιγμή που το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο –όπου κατασκευάζεται το ηλεκτρικό 500- ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του.

Αυτή τη φορά οι ερωτήσεις εστιάζουν στο νέο σύστημα πολυμέσων του Ομίλου FCA, το οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τους τρόπους φόρτισης και το πως το αυτοκίνητο θα κάνει τη όλη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται για τον χρήστη, αλλά και την πιο «πικάντικη» ερώτηση, για το αν θα δούμε το νέο ηλεκτρικό 500 και με το σήμα της Abarth.

Η ειδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, “La Prima”, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες μέσω του διαδυκτίου, ενώ ο ταχυφορτιστής που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Πηγή: Fiat

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο