Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςCMC CHALLENGE 3/10/2020-Πίνακας Συμμετοχών

CMC CHALLENGE 3/10/2020-Πίνακας Συμμετοχών

Tο Classic Mini Club (CMC) και το Argolis Classic Car Club (AC3) ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση του “CMC CHALLENGE 2020”, το Σάββατο 03/10/2020, που  προσμετρά  στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1.

      Την σχεδίαση του Regularity Rally, έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC  Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης, με υποθήκη τις επιτυχίες των ετών  2017 & 2018, η οποία  περιλαμβάνει παλιές διαδρομές αλλά και νέες απαιτητικές οδηγικά στην Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Στόχος είναι να προσφέρουμε στα πληρώματα, οδηγική απόλαυση με γρήγορο αλλά ασφαλή ρυθμό σε Ε.Δ.Α. με Μ.Ω.Τ. και ιδανικό χρόνο. Είναι μία εκδήλωση θεσμός πλέον που απευθύνεται σε όλους τους κατόχους ιστορικών αυτοκινήτων.

Με εκκίνηση από τις Αφίδνες στις 11:00  τα πληρώματα θα εκτελέσουν την διαδρομή: Αφίδνες, (χώρος http://www.lakkagini.gr ), Ιπποκράτειος Πολιτεία, Μαλακάσα, Σχηματάρι, Ριτσώνα, Χαλκίδα, Βασιλικό, Ερέτρια, Γυμνό, Μανίκια, Γαία, Πλατάνα, Κύμη, Παραλία Κύμης, (Ανασυγκρότηση), Μετόχι, Στενή, Πουρνός, Πισσώνας, Αρτάκη, Χαλκίδα, Ριτσώνα, Μαλακάσα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αφίδνες, όπου  θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η απονομή επάθλων και θα υπάρχει δυνατότητα εν τω μεταξύ για προαιρετικό γεύμα από το μενού.

 Στην εκκίνηση από 09:00-10:30 (υπάρχει δυνατότητα λήψης πρωινού),  θα  γίνει  ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος,  για όλα τα αυτ/τα, η παραλαβή των υλικών και τοποθέτηση αισθητήρων. Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν περίπου 290 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 12 Ε.Δ.Α με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Οι οργανωτές ήλθαν σε συμφωνία με την Regularity Master εκπρόσωπο της Anube sport στην Ελλάδα, έτσι ώστε οι πολλαπλές χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α να γίνουν στο 0.1 του δευτερολέπτου. Η άμεση έκδοση-ανάρτηση των  αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο θα γίνει από την Anube sport, με αισθητήρες και το σύστημα GPS. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου. Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1961-1990.Τα αυτοκίνητα κατηγορίας GT(1991-2000) γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης. 

Έπαθλα θα απονεμηθούν στη Γενική κατάταξη, κατηγορίες παλαιότητας,τρία (3) πρώτα πληρώματα με αυτ/τα χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης,  πρώτο ΜΙΝΙ που θα καταταγεί με όργανα, πρώτο ΜΙΝΙ άνευ οργάνων, αλλά  και στο 1ο πλήρωμα με αυτ/το κατηγορίας GT.

Πίνακας Συμμετοχών

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

https://www.facebook.com/groups/1313431842017087/

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο