Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφορα‘Ετοιμο(παράδοτο) το Jeep Gladiator από 66.300€

‘Ετοιμο(παράδοτο) το Jeep Gladiator από 66.300€

Το Jeep Gladiator, το επιβλητικό pick-up της Jeep είναι έτοιμο να κυριαρχήσει και στις χειμερινές συνθήκες, με ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Jeep_New-Gladiator_02Με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της μάρκας στις Η.Π.Α., ο τυπικός χρόνος παράδοσης του Jeep Gladiator καλύπτει ένα διάστημα αρκετών μηνών και έτσι η εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν και να απολαύσουν το εντυπωσιακό pick-up στην προσεχή χειμερινή περίοδο. Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με πλήρες πακέτο συστημάτων άνεσης, αλλά και ασφάλειας.

Αποτελώντας το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας του όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης/αναδίπλωσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και παρμπρίζ), το Gladiator αποτελεί το πλέον διασκεδαστικό pick-up για την καλοκαιρινή περίοδο. Τώρα, το μοντέλο φορά την χειμερινή του περιβολή και χάρη στο κορυφαίο σύστημα κατ’ επιλογή τετρακίνησης με κοντές σχέσεις που διαθέτει και την πιστοποίηση Trail Rated είναι έτοιμο να κατακτήσει με απολαυστικό τρόπο και τις χιονισμένες ή γεμάτες με λάσπη διαδρομές.

Εφοδιασμένο με τον πανίσχυρο turbo diesel V6 κινητήρα των 3 λίτρων απόδοσης 264 ίππων και 600Nm ροπής, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το Gladiator εκτός από εντυπωσιακή απόδοση, χάρη στην τετρακίνηση και το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει και κορυφαία δυνατότητα έλξης, η οποία ξεπερνά τα 2.700 κιλά!

Στην Ελλάδα το εντυπωσιακό pick-up ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000χλμ. Η τιμή των ετοιμοπαράδοτων Gladiator ξεκινά από τις 66.300 ευρώ (54.300 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.).

Jeep®

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο