Σέργιος Μαναράκης

Ο Σέργιος Μαναράκης είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2002, με σημαντική εμπειρία στη δικαστική και εξωδικαστική επίλυση διαφορών, καθώς και στους τομείς του αθλητικού, του εμπορικού δικαίου και δη του δικαίου εξυγίανσης επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Από το 2011 διατηρεί το δικηγορικό γραφείο Lex Ferenda με τον, επίσης δικηγόρο, Κωνσταντίνο Χατζούλα, ειδικευμένο στον τομέα των Forensics, σε ζητήματα που ανακύπτουν σε σχέση με το DNA, τα Δακτυλικά Αποτυπώματα, τις Βαλλιστικές Έρευνες και τα Δικαιώματα του Κατηγορουμένου.

Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Διαμεσολαβητής από το Chartered Institute of Arbitrators (CIArb) και είναι από τους πρώτους Διαπιστευμένους, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαμεσολαβητές του N. 3898/2010.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών.

Ως πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την προώθηση του θεσμού της Σχολικής Διαμεσολάβησης, η οποία σύμφωνα με σχετικές έρευνες συμβάλλει αποφασιστικά στη αποτροπή των φαινομένων βίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ως οδηγός αυτοκινήτου και μηχανής, προσπαθεί καθημερινά να επιβιώσει στη ζούγκλα της Αθήνας …

Πληροφορίες για το δικηγορικό του γραφείο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.lexferenda.gr

Πληροφορίες για το θεσμό της Διαμεσολάβησης μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.sportmediation.gr

Save