Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

H Αutoholix.com εγγυάται απολύτως όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.autoholix.com.

Kαταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην παράγονται ελλατωματικά προϊόντα ενώ ακόμη και εάν παραχθεί κάποιο τέτοιο προϊόν, γίνεται κάθε δυνατός έλεγχος ώστε να μην φθάσει στον καταναλωτή.

Όλα τα προιόντα μας αποστέλλονται με τις θήκες και τα πιστοποιητικά που μας στέλνουν οι προμηθευτές μας.

Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, θα το αντικαταστήσουμε ευχαρίστως.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, συσκευασμένο, με όλες τις ετικέτες και η επιστροφή  γίνει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών  ημερών  (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ημερομηνία έκδοσης φορτωτικής courier) από την ημερομηνία παραλαβής του.

Επιστροφή Χρημάτων

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα :
Εάν η εξόφληση της παραγγελίας σας έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα τότε η επιστροφή χρημάτων γίνεται άμεσα από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
Εάν η εξόφληση της παραγγελίας σας έχει γίνει τοις μετρητοίς μέσω τραπεζικού λογαριασμού της εταιρείας, τότε τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα αμέσως μετά την επιστροφή των προϊόντων.
Εάν η εξόφληση της παραγγελίας σας έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται εφόσον πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν τους παραπάνω όρους επιστροφής

Έξοδα επιστροφής

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος αποστολή από εμάς ή σε ελαττωματικότητα του προϊόντος, ευχαρίστως θα καλύψουμε τα σχετικά μεταφορικά έξοδα, εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω του συνεργαζόμενου με εμάς courier.  Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση.

0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο