Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΗ Ford από την εκδήλωση GoFurther (Video)

Η Ford από την εκδήλωση GoFurther (Video)

Η Ford ανακοίνωσε στην εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της γκάμας της αναγγέλλοντας την έλευση 16 ηλεκτροκίνητων μοντέλων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, αλλά και προτάσεις της SUV κατηγορίας.

Παραμένοντας απόλυτα πιστή στη δέσμευσή της ότι κάθε μοντέλο που θα λανσάρεται μετά την πρεμιέρα του νέου Focus θα περιλαμβάνει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση, η Ford φέρνει στο προσκήνιο ήδη από σήμερα την προηγμένη γκάμα “Ford Hybrid”, η οποία σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο.

Τόσο για την εταιρεία του Μπλε Οβάλ, όσο φυσικά και για τους απανταχού πελάτες της στην Ευρώπη, οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε οικονομία και απόδοση οι ήπια υβριδικές, υβριδικές, Plug-Ιn υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές τεχνολογίες τις οποίες έχει αναπτύξει η Ford.

Στόχος της εταιρείας είναι ένας: να συμβάλει με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτει στη δημιουργία πιο καθαρών και πιο αθόρυβων πόλεων καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο προσιτή στο ευρύ κοινό. Και όλα αυτά, χωρίς συμβιβασμούς για τους πελάτες της στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης, της πρακτικότητας και της αξιοπιστίας.

Στην εκδήλωση “Go Further” η Ford αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Το ολοκαίνουργιο Ford Kuga, που θα είναι διαθέσιμο μεταξύ άλλων και σε τρεις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με ήπια υβριδικό, υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.
  • Το νέο Exploer Plug-In Hybrid με ισχύ 450 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 40 km
  • Τις ήπια υβριδικές εκδόσεις EcoBoost Hybrid των Fiesta και Focus
  • Tη νέα, 8θέσια επιβατική έκδοση Tourneo Custom Plug-In Hybrid
  • Την έλευση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Ford Transit το 2021.
  • Την παρουσίαση ενός σπορ ηλεκτρικού SUV μοντέλου που θα αντλεί την έμπνευσή του από τη Mustang το 2020

Πηγή: Ford

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο