Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραWards Intelligence: To Uconnect 5 του Jeep Grand Cherokee L

Wards Intelligence: To Uconnect 5 του Jeep Grand Cherokee L

Αποτελώντας έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους οργανισμούς έρευνας και ανάλυσης δεδομένων στον τομέα του αυτοκινήτου με ιστορία από το 1924, η Wards Intelligence, προσφέρει σημαντικές πληροφορίες που δίνουν το στίγμα της αγοράς, αλλά και την κατεύθυνση για τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης.

Wards Intelligence Jeep Grand CherokeeΜε τη ραγδαία εξέλιξη στα συστήματα πολυμέσων και τις νέες υπηρεσίες, η Wards Intelligence σε ετήσια βάση, εκδίδει τη λίστα της με τις πλέον επιτυχημένες εφαρμογές των σχετικών τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Για το 2021, η Wards Intelligence τοποθέτησε στις δέκα κορυφαίες προτάσεις το νέο Jeep® Grand Cherokee L, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α. Το νέο premium SUV της θρυλικής μάρκας, κατάφερε να βρεθεί τόσο στη λίστα με τα 10 οχήματα που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και στα 10 οχήματα με το καλύτερα σχεδιασμένο εσωτερικό.

Η βάση για αυτή την επιτυχία προήλθε από την εφαρμογή του προηγμένου συστήματος πολυμέσων Uconnect 5, ενός εκ των πλέον καινοτόμων συστημάτων στο χώρο του αυτοκινήτου.

Εκτός από την εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης στις εντολές του οδηγού, την πλούσια λίστα εφαρμογών, τον υψηλό βαθμό εξατομίκευσης και την εξαιρετική εργονομία, το Uconnect 5 προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring και ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές τηλεφώνων, ενώ είναι συμβατό και με δίκτυα 5G.

Η επιλογή από τα στελέχη της Wards έγινε μεταξύ 25 αυτοκινήτων, τα οποία βαθμολογήθηκαν για τη φιλικότητα χρήσης που προσφέρουν, τις εφαρμογές πολυμέσων, το σύστημα ήχου, τη συνδεσιμότητα, τα συστήματα υποβοήθησης και πληροφόρησης της οδήγησης, τις φωνητικές εντολές, αλλά και τη συνολική ποιότητα των υλικών.

Wards Intelligence Jeep Grand CherokeeΠαράλληλα σημασία δόθηκε και σε πιθανές έξυπνες λύσεις, όπως για παράδειγμα το FamCam που διαθέτει το Grand Cherokee L και προσφέρει άνετη και ασφαλή επίβλεψη των παιδιών από τους γονείς στο ταξίδι.

Το σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Jeep είναι ήδη διαθέσιμο στο νέο Compass, ενώ η έλευση του νέου Plug-in Hybrid Jeep Grand Cherokee 4xe στην Γηραιά Ήπειρο το 2022, θα προσφέρει ένα κορυφαία σύνολο ποιότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και πολυτέλειας στην κατηγορία των premium SUV.

Πηγή: Jeep

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο