Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔοκιμεςSeat Ibiza FR 1.0 TSI Δοκιμή / Test drive

Seat Ibiza FR 1.0 TSI Δοκιμή / Test drive

To Seat Ibiza FR 1.0 TSI φέρνει στο μυαλό το μακρινό 2008 όταν το Seat Ibiza FR (Formula Racing) είχε κάτω από τα καπό του τον θρυλικό-και ιδιαίτερα «γαργαλίσιμο»,  1,8 20VT με τους 150 ίππους και κυρίως μια πολύ περιποιημένη ανάρτηση που έκανε πολύ κόσμο να αγαπήσει τα δύο αυτά γράμματα και να κάνει το Ibiza να μπει δυναμικά στον κόσμο των GTi.

Οι καιροί έχουν αλλάξει βέβαια και λίγοι αγαπούν τις υπερβολές στους κινητήρες, ωστόσο η μακρετινίστικη υπεραξία του ακρωνύμιου FR θα ήταν παράλογο να μην αξιοποιηθεί έστω και σαν ένα επίπεδο εξοπλισμού- όπως κάνει για παράδειγμα η BMW με το γράμμα “Μ”, η Mercedes με το “AMG” και ακόμη και η νεοεισαχθείσα στο παιχνίδι Hyundai με το “GT Line”.

Έτσι εδώ έχουμε να κάνουμε με την ανανεωμένη σε σχεδιασμό και ποιότητα υλικών του εσωτερικού νέα γενιά του Seat Ibiza για το 2021, που με κάποιες μικρές ή πιο σημαντικές λεπτομέρειες γίνεται πιο πικάντικό και ενδιαφέρον την ώρα που κάτω από το καπό αναπνέει μοναχά ένας «ταπεινός» τρικύλινδρος χιλιάρης 110 ίππων.

Εμφάνιση

Το Seat Ibiza FR 1.0 TSI χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB A0 1-που την βλέπουμε και στα μεγαλύτερα Golf, A3, Octavia και Leon κάτι που εξηγεί και το γιατί πολλά πράγματα σε αυτό το αυτοκίνητο θυμίζουν μεγαλύτερη κατηγορία.

Σε ότι αφορά τις διαστάσεις (ΜxΠxΥ: 4.059 x 1.780 x 1.444 mm) είναι μεγαλύτερο ακόμη και από το την τρίτη γενιά του Golf, αλλά σε ότι αφορά την ιπποδύναμη και την αίσθηση είναι πολύ κοντά σε μια μοντέρνα έκδοση του θρυλικού VW Golf Gti Mark I! Από τώρα βλέπω τις διαμαρτυρίες σας: «Ιεροσυλία!!! Πως τολμάς να το συγκρίνεις με τον “θρύλο“, ή «Εσύ δεν είχες γεννηθεί τότε πως μιλάς» (είχα μόλις γεννηθεί), και τέτοια…

Η εξωτερική εμφάνιση του Seat Ibiza FR 1.0 TSI ειδικά στο προφίλ του-θυμίζει κάτι από το νέο Leon, καθώς ο επικεφαλής του στυλ Alejandro Mesonero-Romanos, χάρισε παρόμοια εμφάνιση και στο μικρότερο αδελφό του.

Από μπροστά το μάτι διακρίνει μια γραμμή που ξεκινά από τις εμπρός κολώνες και διατρέχει όλο το καπό φτάνοντας ως την μάσκα που σε συνδυασμό με τον προφυλακτήρα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα δημιουργούν μια δυναμική εικόνα που αν και πείθει για τις σπορτίφ προθέσεις της, φοβάμαι ότι έχει αρχίσει να κουράζει καθώς παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητη για αρκετό καιρό.

Οι προβολείς LED που βρίσκονται στις ακμές των φτερών προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα στην νυχτερινή οδήγηση και διαθέτουν εντυπωσιακά φώτα ημέρας που αναπαράγουν και αυτά το σήμα της εταιρείας.

Από το ίδιο πνεύμα διακατέχονται οι κάπως συντηρητικού (για FR) σχεδιασμού αλουμινένιες ζάντες που φορούν ελαστικά 215/45R17 και αφήνουν εκτεθειμένα τα-επιτέλους- δισκόφρενα στον πίσω άξονα που αποτελούν ίσως τον σημαντικότερο λόγο για να προτιμήσει κάποιος την έκδοση με επίπεδο εξοπλισμού FR.

Η πίσω όψη με τα στενά φωτιστικά σώματα και την γραμμή που διατρέχει την πίσω πόρτα φωνάζει : «Με είδες να έρχομαι αγριεμένο- αλλά και τώρα που σε πέρασα ακόμη αγριεμένο είμαι»!

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, όμως ειδικά μπροστά η μάσκα δείχνει σχεδιαστικά απλή και όλος ο σχεδιασμός έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του!

Εσωτερικό

H εικόνα του ταμπλό στο νέο Seat Ibiza FR 1.0 TSI είναι όμορφη και τακτοποιημένη και ενώ διατηρεί τον ίδιο πίνακα οργάνων με το προηγούμενο μοντέλο, διαφοροποιείται στον τρόπο με τον οποίο είναι διατεταγμένη η οθόνη και οι αεραγωγοί.

Έτσι, ενώ στο μοντέλο πριν την ανανέωση οι κεντρικοί αεραγωγοί ήταν στο επάνω μέρος και η οθόνη χαμηλά ενσωματωμένη στην κονσόλα, τώρα οι αεραγωγοί έχουν μεταφερθεί χαμηλά κάτω από την οθόνη πολυμέσων που τώρα βρίσκεται ψηλά στην κεντρική κονσόλα.

Το καλό είναι ότι η οθόνη αφής είναι πιο ευκολη να την χειριστεί κάποιος χωρίς να αφαιρέσει το βλέμμα του από τον δρόμο, άλλα το αρνητικό είναι ότι οι αεραγωγοί φυσούν τώρα τον αέρα χαμηλά στο στήθος των μπροστινών επιβατών-κάτι που το καλοκαίρι με τον κλιματισμό κάπως…ενοχλεί.

Οι κεντρικοί αεραγωγοί του κλιματισμού παραμένουν χαμηλά τοποθετημένοι στο ταμπλό-λόγω ιδεολογικής συγγένειας με το  Golf, όμως επειδή σε αντίθεση με το Golf έχουν κανονικό σχήμα και μεγάλη επιφάνεια τελικά καταφέρνουν έστω και οριακά να στέλνουν τον αέρα στο πρόσωπο των επιβατών και όχι στο στήθος τους…

Μπροστά στα καλή τι είναι ο πόνος είπαν οι σχεδιαστές και τοποθέτησαν κάτι κόκκινα φωτιζόμενα δακτυλίδια γύρω από τους αεραγωγούς ενώ επιπλέον, οι αεραγωγοί που βρίσκονται τώρα κοντά στις πόρτες έγιναν στρογγυλοί από παραλληλόγραμμοι.

Τα φωτιζόμενα δακτυλίδια (ambient lighting) ομορφαίνουν το περιβάλλον του αυτοκίνητο το βράδυ, ωστόσο το πλαστικό με το οποίο είναι φτιαγμένα, την ημέρα η εικόνα τους θυμίζει εκείνα τα πορτοκαλί ούπα που βάζουμε στους τοίχους!

Αντίθετα κοσμογονία έχει επέλθει στα σκληρά και απεχθή στην αφή πλαστικά τού ταμπλό και των θυρών που είχε επιβάλλει η μάμα VW στο προηγούμενο μοντέλο-για να διαφέρει το δικό της παιδί- και έτσι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ πιο ποιοτικά υλικά.

Πιο συγκεκριμένα τα πλαστικά είναι τώρα αφράτα και ποιοτικά στο επάνω μέρος του ταμπλό, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο χαμηλά στις πόρτες, την κονσόλα και το ντουλαπάκι είναι σκληρά στην αφή… κάτι που δεν μας νοιάζει κιόλας όταν σκεφτόμαστε την σχετικά χαμηλή τιμή του αυτοκινήτου.

Το τιμόνι στο Seat Ibiza FR 1.0 TSI έχει επένδυση Nappa και είναι d-shaped διαθέτοντας πολύ σωστή λαβή στα χέρια.

Ο πίνακας οργάνων είναι υπερπλήρης, προσφέρει άμεσα όλες τις πληροφορίες, όμως η σχεδίαση του δεν συμβαδίζει με το δυναμικό στυλ του υπολοίπου αυτοκίνητου και την εποχή καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε ένα Polo του 2015.

Η τεράστια κεντρική οθόνη10,25’’ αφής του συστήματος πολυμέσων που έχει εξαιρετική ευκρίνεια και ταχύτητα απόκρισης.

Απολύτως κατανοητά και λογικά μενού, ενώ εκτός από την οθόνη αφής ο χειρισμός γίνεται και από δυο κουμπιά δεξιά και αριστερά-το ένα για τον ήχο και το άλλο για το ψάξιμο των σταθμών.

Έτσι ακόμη και οι λιγότερο «tech savvy» χειριστές να μπορούν επιτέλους να χειριστούν τις βασικές λειτουργίες τις λειτουργίες του.

Το σύστημα πολυμέσων διαθέτει ότι «μπλιμπλίκι» μπορεί να ζητήσει ο οδηγός, ενώ διαθέτει διασυνδεσιμότητα Apple Car και Android Auto.

Χαμηλότερα στην κονσόλα θα βρείτε το σύστημα τον ψηφιακό κλιματισμό που ελέγχεται εύκολα  από δύο κυκλικούς διακοπές που είναι πρακτικοί και όμορφοι στη λειτουργία τους.

Χώροι/Άνεση

Τα καθίσματα στο Seat Ibiza FR 1.0 TSI είναι άνετα ενώ ταυτόχρονα παρέχουν και πολύ καλή πλευρική στήριξη στις στροφές, ενώ και η εργονομία βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στο εσωτερικό όλα μοιάζουν τακτοποιημένα χαρίζοντας αρκετό χώρο τόσο για τους εμπρός όσο και τους πίσω επιβάτες, παρέχοντας τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους, ποτηροθήκες καθώς και θύρες USB.

Όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο Seat Ibiza FR 1.0 TSI, τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες, έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο-και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού χάρη στη νέα πλατφόρμα ο χώρος για τα γόνατα στο πίσω μέρος μεγάλωσε κατά 42mm σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το ίδιο συνέβη και με την  χωρητικότητα του χώρου αποσκευών ο οποίος αυξήθηκε κατά 63L φτάνοντας τα 355λιτρα – σημαντικά περισσότερα από πριν-  όσα και στο Peugeot 208.

Έτσι τέσσερις ενήλικες, ή μια πενταμελής οικογένεια με παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ιδιαίτερη άνεση.

Κινητήρας/μετάδοση

seat ibiza fr 012Κάτω από το καπό θα βρούμε το νέο τρικύλινδρο EVO TSI των 999 κυβικών εκατοστών, με 110 ίππους/5,500 σαλ και 20,4 kgm μεταξύ 2.000 και 3.500 rpm.

Στην πράξη δεν είναι ο πιο ραφιναρισμένος κινητήρας του είδους αφού ο στρόφαλος δεν έχει αντίβαρα, όμως η ηχομόνωση κρατά χαμηλό το επίπεδο θορύβου όσο οι στροφές κρατούνται κάτω από τις 5,000 σαλ.

H κίνηση μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς  μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου με πυκνή διάταξη που φροντίζει έτσι ώστε ο μικρός κινητήρας να μην είναι μικρός στην πράξη.

Ο κινητήρας είναι οικονομικός καταναλώνοντας περίπου 6 λίτρα με προσεκτική οδήγηση, αλλά η τιμή αυτή μπορεί να απογειωθεί στα 10λίτρα/100 χλμ αν παρασυρθείτε από τον εύστροφο χαρακτήρα του μικρού κινητήρα.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το Seat Ibiza FR 1.0 TSI υποκύπτει στα 1170 κιλά του βάρους και έτσι στην διαδικασία του 0-100 χρειάστηκε σε όλες τις δοκιμές που έκανα περισσότερα από 10,5 δευτερόλεπτα, ωστόσο η τελική θα φτάσει με λίγη επιμονή τα 200 χλμ στο κοντέρ.

Ανάρτηση/Φρένα

Σε ότι αφορά την ανάρτηση δεν υπάρχει κάποια καινοτομία  και αποτελείται από γόνατα McPherson στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και ημι-άκαμπτο άξονα πίσω.

Όμως επειδή το αυτοκίνητο έχει μεγάλο μεταξόνιο και φαρδύ μετατρόχιο, κάθεται στον δρόμο με πολύ σωστό τρόπο.

Επιπλέον το αυτοκίνητο στην έκδοση FR κάθεται 0,8mm χαμηλότερα και συνεργάζεται ακόμη καλύτερα με τα φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Η ανάρτηση στην έκδοση FR είναι σφικτή σε ότι αφορά την απόσβεση και με πιο σκληρές αντιστρεπτικές, όμως χάρη στην αργή απόσβεση επαναφοράς της δεν κοπανά πουθενά, ενώ ο ημιάκαμπτος πίσω άξονας είναι τόσο καλά στηριγμένος που θα παρουσιάσει ελάχιστές αναπηδήσεις.

Τα φρένα έχουν τέσσερα δισκόφρενα (αεριζόμενοι δίσκοι εμπρός 252 χλστ.-δίσκοι πίσω 234 χλστ), που είναι εξαιρετικά δυνατά και ανθεκτικά στην σκληρή χρήση που τα υπέβαλλα.

Το τιμόνι είναι «κοφτερό» με 2,8  στροφές από άκρη σε άκρη, όμως για το δικό μου γούστο είχε πολύ έντονη υποβοήθηση.

Στην Πόλη

Το Seat Ibiza FR 1.0 TSI είναι ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο νοιώθεις αμέσως άνετα, καθώς η εργονομία και η ορατότητα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η θέση οδήγησης ρυθμίζεται τόσο από το τιμόνι, όσο και από το κάθισμα προς κάθε πιθανή κατεύθυνση για αυτό και βρήκα εύκολα την ιδανική ρύθμιση για να οδηγήσω.

Η ορατότητα είναι άριστη προς τα εμπρός και στα πλάγια, ενώ πίσω το μικρό παράθυρο, τα ψηλά μαξιλάρια της πλάτης και οι φαρδιές κολώνες απαιτούν κάποια προσοχή στην αλλαγή λωρίδας και στους επιτόπιους ελιγμούς.

Τα πάντα βρίσκονται εκεί που πρέπει και λειτουργούν ακριβώς όπως πρέπει, ενώ οι μικρές του διαστάσεις θα κάνουν το παρκάρισμα και τους ελιγμούς στα στενά – παιχνιδάκι.

Το μυστικό βρίσκεται στην άψογη ορατότητα και κυρίως στο ότι για κάποιο περίεργο λόγο οι διαστάσεις και το σχήμα του αυτοκινήτου μοιάζουν να είναι γνωστές σε κάθε οδηγό που θα κάτσει πίσω από το κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στο παρκάρισμα «γνώριζα» πόση απόσταση είχα από τα αυτοκίνητα εμπρός και πίσω σαν να αποτελούσε το αυτοκίνητο μια προέκταση του σώματος μου.

Στις χαμηλές ταχύτητες της πόλης το τιμόνι είναι μαλακό, ενώ είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ κόβουν οι τροχοί με μια μικρή κίνηση του τιμονιού διευκολύνοντας τους ελιγμούς.

Παρά την σφικτή ανάρτηση και τα χαμηλού προφίλ ελαστικά το Seat Ibiza FR 1.0 TSI ολοκλήρωσε με επιτυχία και χωρίς να κουράσει τους επιβάτες στην εβδομαδιαία δοκιμασία κίνησης στο πιστοποιημένο με σήμα Bangladesh (+)® λακκουβοδρόμιο του Δήμου Διανύσου*.

Το Autoholix φυσικά ευχαριστεί τον Δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Διονύσου που μας επιτρέπουν την δωρεάν δοκιμή των αυτοκινήτων μας σε ένα τόσο extreme περιβάλλον.

Είναι ένα διακριτικό αυτοκίνητο που ταιριάζει με το αστικό περιβάλλον- και επειδή δεν προκαλεί τους μονίμως εκνευρισμένους οδηγούς της πόλης, διαπίστωσα ότι δεν μου κόρναραν όταν σταματούσα για να αφήσω τα παιδιά στις δραστηριότητες, ενώ συχνά μου παραχωρούσαν προτεραιότητα όταν ήθελα να αλλάξω λωρίδα.

Στον αυτοκινητόδρομο

Στον αυτοκινητόδρομο το Seat Ibiza FR 1.0 TSI ταξιδεύει άνετα, παραμένοντας στην πορεία του και δεν επηρεάζεται ιδιαιτέρα  για τους πλάγιους ανέμους και για τις διαμήκεις ανωμαλίες- παρά τον πίσω ημιάκαμπτο άξονα.

Το αυτοκίνητο χάρη στην πολύ μακριά 6η του αποδείχθηκε ένας απρόσμενα φανταστικός ταξιδευτής.

Αν δώσετε τον χρόνο στο μικρό μοτεράκι να επιταχύνει, σίγα – σίγα θα διαπιστώσετε ότι ταξιδεύει απολαυστικά με 3,000 σ.αλ. και 140 χλμ/ω, με απόλυτη ησυχία και οικονομία καθώς η κατανάλωση μένει σταθερά κάτω από τα 6,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι είναι λιγοστοί μέχρι τα 150χλμ/ω, ενώ στο ταξίδι με υψηλές ταχύτητες ο θόρυβος του τρικύλινδρου κινητήρα δεν φτάνει στα αυτιά των επιβατών και κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με κάποιους κραδασμούς που φτάνουν στο τιμόνι και τον επιλογέα μετά τις 5,000 σαλ.

Στις Στροφές

Η SEAT έχει ρυθμίσει το Seat Ibiza FR 1.0 TSI με έναν τρόπο που είναι ασφαλές και ταυτόχρονα απολαυστικό- προκαλώντας ακόμη και τον αρχάριο οδηγό να ανακαλύψει τα όρια και να οδηγήσει γρήγορα.

Αν είστε νέοι οδηγοί και θέλετε να αρχίστε να εξερευνήσετε την σπορ οδήγηση αυτό είναι το σωστό αυτοκίνητο, καθώς είναι διασκεδαστικό, ασφαλές και στρίβει χωρίς να κρύβει εκπλήξεις.

Η ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση C-EPS δίνει στο τιμόνι άριστη ακρίβεια και σε παρατεταμένες γρήγορες στροφές το Ibiza κρατά τις γραμμές του με καρφωμένο το μπροστινό μέρος.

Η συμπεριφορά του πίσω άξονα είναι αξιοπρεπής και δεν θα κουράσει με αναπηδήσεις και απότομες μετατοπίσεις του πίσω μέρους -κάτι που δείχνει το πόσο εύστοχα έχουν ρυθμιστεί οι αναρτήσεις.

Τα αμορτισέρ είναι σφικτά και οι σκληρές αντιστρεπτικές περιορίζουν αρκετά τις κλίσεις στις στροφές χαρίζοντας διασκεδαστική συμπεριφορά που σίγουρα λείπει από τα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Η ελκτική πρόσφυση στην επιτάχυνση είναι καλή και η δύναμη του κινητήρα βρίσκει εύκολα τον δρόμο της προς την άσφαλτο, ενώ και η κλιμάκωση του κιβωτίου είναι εξαιρετικά εύστοχη αναδεικνύοντας τον μικρό κινητήρα, όταν το αυτοκίνητο δεν είναι φορτωμένο.

Μπορείς να οδηγείς γρήγορα με καθαρές γραμμές μέσα στην στροφή με το αυτοκίνητο να κάθεται σταθερά στον μπροστινό του άξονα χωρίς κανένα πρόβλημα και τα ηλεκτρονικά να περιορίζουν το σπινάρισμα του εσωτερικού τροχού χωρίς να προκαλούν κλοτσήματα στο τιμόνι.

Σε κάθε περίπτωση αν ανεβάσετε λίγο ακόμη τον ρυθμό μπορείτε να παίξετε προκαλώντας μεταφορά του βάρους πριν την στροφή που θα κάνει το πίσω μέρος να φύγει και να βοηθήσει στο πλασάρισμα του αυτοκινήτου, αφού τα ηλεκτρονικά μεχρι ενός σημείου σφυρίζουν κλεφτικά… και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Ενδιαφέρον αυτοκίνητο που μπορεί να μην έχει το γκάζι που αξίζει το σήμα του, όμως ο τρόπος που κάθεται στον δρόμο σίγουρα δεν θα κάνει τα κόκκαλα των προγόνων του να τρίζουν!

Συμπέρασμα

H SEAT είναι η μάρκα του ομίλου VAG που έχει συνήθως λίγο  καλύτερη οδηγική συμπεριφορά από τα VW, και Skoda, όμως εδώ η κατάσταση τους ξέφυγε κάπως και το Seat Ibiza FR 1.0 TSI σήμερα εκτός από  «Value For Money» είναι το  καλύτερο VAG για όσους αναζητούν ένα καθημερινό αυτοκίνητο της κλάσης b που να προσφέρει ευχαρίστηση στην οδήγηση.

Η ανανεωμένη έκδοση διατηρεί τους κορυφαίους χώρους της κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται μέσα στην καμπίνα είναι ισάξια με εκείνα που χρησιμοποιούνταιακόμη και στο Polo.

Σε ότι αφορά την γκάμα της VAG, το Ibiza εμφανίζεται πολύ χαρισματικό σε ότι αφορά το στήσιμό, την ποιότητα και την τεχνολογία που προσφέρει, ωστόσο ο σχεδιασμός τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό έχει αρχίσει να δείχνει κουρασμένος προβληματίζοντας τους λάτρεις του ιδιαιτέρου στυλ.

Ξεπερνώντας τα υποκειμενικά εμπόδια, η αλήθεια είναι ότι σε μια εποχή που όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας έχουν πάρει τα ύψη, τα 17.990€ κρίνονται λογικά εάν κάποιος αξιολογήσει τους χώρους και την ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό που φλερτάρουν με την επόμενη κατηγορία, την οικονομία στα καύσιμα και την ευχάριστη συμπεριφορά στον δρόμο.

Είναι ένα αυτοκίνητο που προσφέρει περισσότερα από όσα πληρώνεις και που πλέον μόνο υποκειμενικοί-αλλά καθ όλα σεβαστοί- λόγοι μπορούν να σε κρατήσουν μακριά του!

Δεν με ευχαρίστησε

  • Ο κινητήρας είναι οριακός όταν το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο με πλήρες φορτίο.
  • Η εμφάνιση μέσα και έξω, δείχνει κουρασμένη και μάλλον συντηρητική.

Θα θυμάμαι

  • Τους άνετους χώρους, την αναβαθμισμένη ποιότητα των υλικών του εσωτερικού
  • Την ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά και την οικονομία στα καύσιμα.

 

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Ισμήνη Φαμπιάτου

Μπορείτε να με ακολουθήσετε και στο Instagram fabiatouismini

Φωτογραφίες Seat Ibiza FR 1.0 TSI

 

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο